Dedeman İstanbul genel müdürlüğüne deneyimli yönetici Tunay Erdal atandı

Dedeman İstanbul Genel Müdürü Tunay Erdal

Last Updated on 13 Temmuz 2017 by Yaşar Çelik

2015 yılından bu yana Park Dedeman Levent Oteli’nin Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Tunay Erdal, Haziran 2017 itibariyle Dedeman İstanbul’un Genel Müdürlüğü görevini de üstlendi.

Otelcilik sektöründe 24. Yılını geride bırakan Tunay Erdal, Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladıktan sonra Hilton Istanbul önbüro departmanında çalışma hayatına başladı. 2004 yılında otellere yazılım ve donanım çözümlerini sunan Protel’e “Eğitim ve Yazılım Uzmanı” olarak geçtikten sonra,2007 yılında bütün Divan Otellerinden sorumlu “Gelirler Müdürü” pozisyonunda çalışmaya devam etti.

2012 yılında “Grup Gelirler Müdürü” olarak katıldığı Dedeman Turizm yönetimleri A.Ş bünyesinde ki görevi boyunca farklı lokasyonları daki otellerin gelirler yönetimi, online kanallar yönetimi ve otel açılışları sürecini yöneten Erdal, Dedeman Grubunun Odaklı Servis anlayışıyla yarattığı PARK konseptinin Istanbul’daki ilk oteli olan Park Dedeman Levent’in Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Sektörün nabzının tutulduğu bölgelerden bir olan Levent’te odaklı servis anlayışını sevdiren ve kısa zamanda misafirler tarafından tercih edilen oteller arasında yer alan Park Dedeman Levent’te Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Erdal, ek olarak hem grubun hem sektörün köklü otellerinden biri olan Dedeman İstanbul’un da Genel Müdürlük görevini üstlendi.