DoubleTree by Hilton Istanbul Tuzla, ikinci yaşını kutladı

Last Updated on 28 Temmuz 2017 by Yaşar Çelik

DoubleTree by Hilton Istanbul Tuzla, iş ortakları, çalışanları, seyahat acentaları ve şirket yetkilileri ile düzenlediği partide ikinci yaşını kutladı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Tuzla Genel Müdürü Mustafa Yıldız, partide bir konuşma yaparak çalışanlarına ve iş ortaklarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Mustafa Yıldız, Turizm Günlüğü’ne şunları söyledi: “Çok büyük bir bahçeye sahibiz. Kır düğünü, iftar yemekleri gibi açık hava organizasyonları için ideal. Açıldığımızdan bu yana tüm etkinliklerimiz yüksek tempolu olarak sürüyor. İstanbul otellerinde olmayan bir özelliğe sahibiz, o da termal şifalı su. Herkesi bu hizmetlerden yararlanmak için davet ediyoruz. Dilerim, üçüncü yılımız ikinci yıldan bile güzel olur.

Davetliler hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra bahçede kurulan masalarında gecenin keyfini çıkardılar.

2018’DE YENİ OTEL GELİYOR

34 dönüm arazide yer alan Double tree by Hilton’un çok geniş ve kullanışlı bir bahçesi bulunuyor. Arazimiz içinde kurak, ağaçsız uçta kalan bir bölüm var. Yatırımcılarımız bu araziye de 2018 yılının başında temel atmak koşuluyla, 157 odalı Hilton veya Double tree by Hilton markası düşünüyorlar. Hilton Spa Welness veya Double tree by Hilton Spa Welness gibi bir marka düşünüyoruz. Çünkü orası Luxury bir hotel olacak. Var olan Double Tree veya Hilton’dan da bir üst segmente olacak. Her katında havuz olan, çok geniş odalara sahip, misafirlerin çok rahat edebileceği, bulunduğu kattan aşağıya inmeden havuzuna girebileceği bir konfor sunacağız.  Otel mimari açıdan da oldukça farklı olacak. L şeklini andıran bir yapısı olacak. Aşağıya doğru indikçe ise bir gemiyi andıracak.”

Tuzla’ya dünya markasını getirdiklerin belirten otelin Genel Müdürü Mustafa Yıldız, “Turistik termal bölgesinde bulunduğumuz için konuklar, mineral açısından zengin kaplıcalarımızda hem rahatlıyor hem de yenilendiklerini hissediyorlar. Misafirlerimize benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatıyoruz” dedi.

ÖZEL DEKORE EDİLEN ODALAR

Otele gelen misafirler lobide sıcak lezzetli çikolatalı kurabiye ile karşılandıktan sonra odalarına alınıyorlar. Double Tree by Hilton İstanbul Tuzla, 10 adet suit, 1 adet özel dizayn edlmiş suit ve 4 adet tamamen ahşap dekore edilen olmak üzere 84 ferah ve şık dekorasyonlu odalı olarak Tuzla’da 70 bin dönümde bulunan tarihi İçmeler Turistik Termal Tesisleri içinde yer alıyor.

Tuzla İçmeler’de çıkan özel termal suyun şifasından konuklar hemodanın banyosunda, hem açık havuzda, hem’de Spa’daki havuzda faydalanıyor. Cumhuriyetin ilk yıllarında tesisin yapılmasını emreden Atatürk’ün yaptırdığı ilk konaklama tesisis ve dinlenme salonu hala original haliyle korunuyor. Otelin yanında bulunan tarihi bina bulunan odalarda otel konuklarına hizmet veriyor. Dinlenme salonu ise ortasındaki tarihi şöminesi ile kış aylarında konukların dinlenebileceği özel bölüm olarak hazırlanıyor.

Double Tree by Hilton İstanbul Tuzla Genel Müdürü Mustafa Yıldız

MUSTAFA YILDIZ KİMDİR?

Double Tree by Hilton İstanbul Tuzla’nın Genel Müdürü 1984 Sivas doğumlu Mustafa Yıldız, İstanbul Teknik Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Vakfı Okulu’nda eğitim gördü. Turizm sektörüne 2001 yılında girdi.

2001’de Gümüşsuyu Sed Hotel’de, 2003’te Alanya Royal Rose Hotel’de Yiyecek ve İçecek Bölümü’nde çalıştı. 2004’te Gümüşsuyu Set Otel’de Yiyecek İçecek ve Bar Sorumlusu oldu.

2005’te Dedeman İstanbul Hotel’de Banket Satış(ta görev aldı. Daha sonra Dedeman Holding’in Decar Rent A Car şirketinde satış ekibinde yer aldı. 2005’te Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul’da Banket satış bölümünde görev yaptı. 2007’de Villagepark Country Resort & SPA İstanbul’da Satış Müdürü oldu.

2009’da Metro Grubu’nun Riva’daki Legend Hotel İstanbul ve Riva Oteli’nde görev aldı. Daha sonra Miracle Istanbul Asia Hotel & Spa, The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’ın açılış dönemlerinde görev aldı. 2014 Ağustos ayından itibaren ise Double Tree by Hilton İstanbul Tuzla’nın Genel Müdürü oldu.