Holiday Inn’den yeni bir 5 yıldızlı otel daha

Last Updated on 23 Ekim 2017 by Yaşar Çelik

Troyka Turizm ve Otelcilik ve İnşaat A.Ş. tarafından işletilen yeni “Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay” kapılarını açtı.  

Tuzla sahilinde açılan otel, bölgede 100 kişilik istihdam imkanı yaratıyor.

InterContinental Hotels Group’un alt markası olan Holiday Inn İstanbul’daki en yeni otelini Tuzla’da kapılarını açtı. Konum ve hizmet anlayışıyla farklı olan ve 20 Ekim Cuma günü gerçekleşen otelin açılışına Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Timur Bayındır ile birlikte iş ve turizm çevrelerinden çok sayıda davetli katıldı.

3 BİN 500 OTEL, 450 BİN YATAK KAPASİTESİ

Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Genel Müdürü Murat Yetişgen, Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay için “290 misafirin rahatça konaklayabileceği 140 oda ile bölgeye farklılık katmayı” hedeflediklerini söyledi.

Otelin açılışı öncesinde konuklara bir konuşma yapan Troyka Turizm ve Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akbaşoğlu da, “Bu otelin yapım aşamasında işçilerden mimarlara kadar peç çok kişinin emeği geçti. Hepsi büyük özveri ile çalıştı. Huzurlarınızda onlara emekleri için şükranlarımı iletiyorum. Ayrıca bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız, buralara kadar geldiğiniz için de sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

“BÖYLE GÜZEL ESERİN KAZANDIRILMASINDAN MEMNUNUM”

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ile birlikte otelin açılışını gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ise “Her ne kadar otelin adının sonunda Tuzla yazıyor olsa da, bu bölge Pendik sınırları içinde kalmaktadır. Bu nedenle Pendik adına, ilçemiz sınırlarında böyle güzel bir eser kazandırılmış olmasından elbette çok memnunum. Hayırlı olmasını, bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Holiday Inn Istanbul Tuzla Bay Hotel’de 2 restaurant, 1 bar ve 9 toplantı salonu bulunuyor.