NG Hotels’ten iş toplantıları için “Business Wellness”

Last Updated on 4 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

“Her konuğumuzu tek konuğumuz gibi ağırlarız” felsefesiyle yola çıkan NG Hotels “Business Wellness” konseptiyle iş dünyasını, alışılmışın dışında bir deneyimle buluşturuyor.

Sahip olduğu toplantı salonları, ödüllü Spa’sı ve şirketlere özel sunduğu hizmetlerle öne çıkan NG Sapanca ve NG Afyon hizmet anlayışları ile misafirlerinin iş toplantı ve seyahatlerini daha keyifli bir hale getiriyor.

Markalar için kusursuz bir iş ortamı yaratan NG Sapanca ve NG Afyon bu anlamda şirket çalışanlarının motivasyonunu maksimum seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Şehrin koşuşturmacasına ara verip, doğayla iç içe bir çalışma ortamı sunan oteller, farklılığını ortaya koyuyor.

SAĞLIK DOLU TOPLANTILAR SUNUYOR

Şirket toplantıları, seminer, workshoplar ve iş buluşmalarını daha keyifli bir hale getiren NG Hotels bünyesindeki iki otelin sahip olduğu farklı büyüklük ve donanımdaki, eksiksiz teknoloji sunan salonları, büyük-küçük tüm iş gruplarını ağırlayabiliyor.

Oteller özel sağlıklı kahve menüleri, toplantı aralarında baş-boyun masajı hizmeti, toplantı öncesi aktivite imkânları ve talep doğrultusunda sunduğu farklı Spa uygulamaları ile toplantıları keyif ve sağlık dolu bir boyuta taşıyor.