“Black Friday” gününe özel tatil seçenekleri

Last Updated on 23 Kasım 2017 by Turizm Günlüğü

Tüm dünyada alışveriş sektöründe yüksek indirimlerin yaşandığı Black Friday çılgınlığı bu hafta başlıyor. İhtiyacınız olmayan şeyleri almak yerine Hotels.com’un, bu özel gün için belirlediği cazip teklifleri değerlendirebilirsiniz.

Hotels.com’un konaklama uzmanlarının sunduğu lüks tatil seçeneklerini 23-28 Kasım tarihleri arasında en iyi “Black Friday Hotels.com” fiyatları ile rezervasyon yapabilirsiniz.

Rezervasyonların geçerli olduğu destinasyonlar:

BAAN NGAM BOUTİQUE RESORT

Bu yıl biraz kış güneşi için, cennet gibi bir yere kaçmak ister misin? O zaman pastoral bir tropik ortamda, birinci sınıf konaklama ve mükemmel yemek seçenekleri sunan Baan Ngam Boutique Resort and Villas’dan başka bir yere bakmayın. Otel kalabalıktan kaçmanızı sağlayacak baş döndürücü güzellikte sakin bir plajda yer alıyor.

Black Friday teklifi ise 23 Kasım 2017 -31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan yüzde 77 tasarruf edin.

MİAMİ BEACH MARİNA

Tüm arkadaşlarınız sizi kıskansın ister misiniz? Buna cevabınız ‘evet’ ise, Miami kıyılarında kendinize özel kiralık yatınızı ayırtın. South Beach’te bulunan bu lüks ev teknesi, Miami Beach Marina’ya sadece 1,6 km uzaklıkta ve spa jakuzisi de bulunuyor. Her isteğiniz gemide bulunan konsiyerj hizmeti tarafından karşılanıyor.

Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-30 Nisan 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan yüzde 75 tasarruf edin.

MONTHARA ANGKOR RESİDENCE / KAMBOÇYA

Şık ve modern bir dekora sahip olan Siem Reap’taki Monthara Angkor Residence, ünlü Pub Caddesi’nden sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde. Bu küçük butik otel, görkemli Angkor Wat tapınaklarını keşfetmek için mükemmel bir konumda yer alıyor.

Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan yüzde 75 tasarruf edin.

TRİA ELEGANCE – TÜRKİYE / İSTANBUL

Bu güzel otel, Türk antik ruhundan esinlenilerek yapılmış ancak modern de bir tarza sahip. Otelin terasından tarihi Sultanahmet semtinde bulunan Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Marmara Denizi görülebiliyor.

Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan % 75 tasarruf edin.

OSSOTEL LEGİAN BALİ / ENDONEZYA

Turkuaz renkli sudan iki adım uzaktaki unutulmaz Padma Legian plajında yer alan Ossotel için en düşük fiyatlarla rezervasyon yapmaya hazır olun. Bu otel, kendi barı ve ızgarasıyla, lezzetli yemeklerini, serin bir atmosferde lezzetli kokteyller eşliğinde sunarak gurme misafirlerini fazlasıyla memnun ediyor.

Black Friday teklifi: 23 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatlerinizde otel konaklamanızdan yüzde 75 tasarruf edin.