İş toplantılarının yeni adresi Clarion Hotel

Last Updated on 7 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey, iş toplantısından lansman ve organizasyonlara, kongreden seminerlere kadar tüm davet ve organizasyonlara ev sahipliği yapmaya hazır.

5 yıldızlı konaklama seçenekleriyle konuklarını yüksek standartlarda ağırlarken, business konseptiyle de iş konaklamalarında ki misafirleri için özel ayrıcalıklar sunuyor.

Bir balo ve yedi workshop salonu bulunan otelde en son teknolojik olanaklar organizasyonlarda fark yaratıyor. Ayrıca tüm odalar, konukların kendilerini özel hissedecekleri bir ortam sunmak ve konforu en üst noktada yaşatmak üzere hazırlandı.

ÖZEL DÜNYASINA DAVETLİSİNİZ

Rahatlık için tasarlanmış 245 odası, yoğun iş temposundan sıyrılıp hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenebileceğiniz olanakları, tüm toplantı ve davetlerinizde kullanabileceğiniz balo ve toplantı salonları, dünya mutfağından deneyimleyebileceğiniz restoran ve barları ile Clarion Hotel, sizi özel bir dünyaya davet ediyor.

HAREKETİN TAM MERKEZİNDE

İstanbul’un kalbinin attığı noktada yer alan Clarion Hotel, Atatürk Havalimanı’na 10 km, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ne 6 km, CNREXPO Fuar Merkezi’ne 11 km, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 27 km, Mall of İstanbul AVM’ye 5 km ve Mahmutbey Metro Durağı’na 1 km mesafede bulunuyor.