TAMPF’den “Mağazacılar Günü” için çağrı

Last Updated on 12 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), tüm sektörü bu yıl da 12 Aralık Mağazacılar Günü’nü kutlamaya çağırıyor.

TAMPF Başkanı Kubilay Özerkan mağazacılar gününü “Büyük markaları büyük marka yapanların çalışanlarımız olduğunun bilinci ile onlarla birlikte olduğumuz için gururluyuz” diyerek kutladı.

“Perakende Sektörü çalışanlarının günü” olan 12 Aralık, bu yıl da Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) çatısı altındaki dernekler; Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Gıda Perakendecileri Derneği (GPD), Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD), Tescilli Markalar Derneği (TMD) ve Turizm Restoran Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) üyelerinin katılımı ile kutlanıyor.

Perakende/mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan bu özel güne dair açıklamada bulunan TAMPF Başkanı Kubilay Özerkan, şunları söyledi: “Büyük markaları büyük marka yapanların çalışanlarımız olduğunun bilinci ile her yıl 12 Aralık’ta Mağazacılar Günü’nü kutluyoruz. Tüm Türkiye’de federasyonumuzun çatısı altında 700 üzerinde üye ile çalışanlarımıza özel bu günde onlarla birlikte olduğumuz için gururluyuz.”