MSC Cruises’a “En İyi” 3 ödül

Last Updated on 25 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Cruise sektörü ödüllerinin heyecanını yaşayan MSC Cruises, bu yıl ki “Cruise Critics Editörleri Seçimi”nde üç ödüle birden layık görüldü.

Cruise Critic web sitesi, Avrupa’nın en büyük gemi firması olan MSC Cruises’a “Aileler İçin En İyi Cruise Şirketi” ve MSC Meraviglia ile MSC Seaside gemilerine “En iyi Yeni Gemi” ödüllerini verdi.

MSC Cruises’un filosunu aile deneyimine gösterdiği özveri nedeniyle öven Cruise Critic, İngiltere ödüllerinde MSC Cruises’ın uzun yıllardır aile dostu olarak çalışan bir gemi şirketi olduğunu belirtti.

Yakın bir geçmişte hizmetlerini bir adım daha ileri taşıdığını düşündüklerini ifade eden Cruise Critic uzmanları, “MSC Cruises, iyi planlanmış programları, çocuklar için ücretsiz veya indirimli yolculuk sistemiyle hizmet veriyor. MSC’nin LEGO ve Chicco ile yaptığı etkileyici ortaklıkları MSC Meraviglia içinde tartışmasız en iyi çocuk kulübünün kurulmasını sağladı ve MSC, bu yeni kulübü filodaki tüm cruise gemilerine adapte etti” diye konuştu.

BİRİNCİ SINIF HİZMETLER CRUİSE EDİTÖRLERİNİ ETKİLEDİ

Yeni gemilerden MSC Meraviglia’yı “En İyi Yeni Gemi” olarak seçen Cruise Critic editörleri, gemide sunulan yemek, eğlence, servis ve konaklama seçeneklerinden etkilendiklerini belirttiler. MSC Meraviglia’nın Eataly ve ünlü şefler ile gerçekleştirdiği etkileyici ortaklıklar, denizdeki Cirque du Soleil’in seçkin şovları, “üst düzeyde” konuk servisi ve yeni kabin türlerini içeren “birinci sınıf özel restaurantlar” bu seçimde etkili oldu.

MİAMİ GEMİLERİNİN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLACAK

Yapımı yakın zamanda tamamlanan ve şirketin yeni amiral gemisi olan MSC Seaside, ABD’de en çok beğenilen ödüllerden biri olan Cruise Critic’in “En İyi-En İyi Yeni Gemi” ödülüne sahip oldu. Cruise Critic, MSC Seaside’ı “Miami merkezli gemilerin en iyilerinden biri olacak” şeklinde nitelendirdi.

Şef Roy Yamaguchi

Miami’nin ünlü South Beach (Güney Plajından) esinlenerek tasarlanan MSC Seaside, açık hava gezinti alanları, açık havada yemek, büyük su ve macera parkı ile Şef Roy Yamaguchi’nin Asya Pazar Mutfağı’nın da dahil olduğu, toplam 9 restoranı ile Cruise Critic editörlerinin iltifatlarını topladı.