İksir Resort Town’dan en özel Sevgililer Günü programı

Last Updated on 5 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Kastamonu Daday’da bulunan İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, Sevgililer Günü’nde aşık çiftlere unutamayacakları bir etkinlik programı düzenliyor.

İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası, 17-18 Şubat tarihlerinde konukları için hazırladığı “İksirli Aşkın Dansı” tango etkinliği ile unutulmaz bir “Sevgililer Günü” programı sunuyor.

Keyifli hafta sonu programında; tango dersleri, tango gösterileri, gölet kenarında piknik, en güzel dilekler için göğe dilek feneri atımı gibi etkinlikler yer alıyor. Ayrıca, huzur ve konforun bir arada sunulduğu özel konak odalarında romantik bir şömine ateşinin karşısında vakit geçirmek ya da baş başa doğa yürüyüşleri yapmak da mümkün.

İstanbul’a uçakla bir saat mesafedeki tesis; “Sevgililer Günü” programıyla aşk ve doğa dolu bir hafta sonu tatili yaşatmayı vaat ediyor.

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL MENÜ

Şef Evren Deniz tarafından Ekoturizm Merkezi İksirli Çiftlik’te yetiştirilen ürünler kullanılarak hazırlanmış özel Sevgililer Günü Menüsü; Siyez ekmeği bruschetta, şeker pancarı cipsi, zeytinyağlı köy peyniri kulesi, Pırasalı kiş lauren, İksirli Çiftlik Salatası, Susamlı mevsim sebzelerine sarılı dana antrikot, gravy sos ile terayağlı baharatlı patates ile lezzet şöleni yaşanacak. Ayrıca, pazar sabahı İksirli Çiftlik ürünleriyle hazırlanmış enfes bir brunch damaklarda iz bırakacak.