THY’nin yeni reklam filmi: Beş Duyu

Last Updated on 5 Şubat 2018 by Yaşar Çelik

Türk Hava Yolları, küresel keşif çağrısını yaptığı yeni reklam kampanyası “Beş Duyu”nun ilk gösterimini, NFL finali Super Bowl LII’de izleyiciyle buluşturdu.

Danimarkalı ödüllü yönetmen Martin Aamund tarafından çekilen film, Avrupa, Güney Afrika, Uzak Doğu, Orta Doğu, Kanada, Latin Amerika ve ABD gibi ulusal bayrak taşıyıcının uçuş sağladığı birçok bölgede gösterime girdi.

“Avrupa’nın En İyi Havayolu” unvanına lâyık görülen THY, yeni reklam kampanyası “Beş Duyu”da dünyaca ünlü kalp cerrahı ve ekran yüzü Dr. Mehmet Öz yer aldı.

50°C sıcaklıktaki Sahra Çölü ve 0°C’nin altındaki Kuzey Işıkları gibi olağanüstü hava şartlarına sahne olan film; Kuzey Avrupa, Afrika ve Uzak Doğu’da çekildi.

Çekimleri bir ayda tamamlanan reklam filmi, insan vücudunun birbirinden son derece farklı ve zıt koşullar altında verdiği büyüleyici tepkimeye temasta bulunarak, izleyiciye “Dünya Daha Büyük! Keşfet!” sloganı eşliğinde, sahip olduğu “Beş Duyu” ile kendi iç dünyasından hareketle tüm dünyayı keşfe davet ediyor.

“5 DUYU İLE FARKLI DENEYİMLERİ VURGULADIK”

Kampanyayı değerlendiren THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, “Yolcularımızı yeni reklam kampanyamız sayesinde keşif serüvenlerini daha özel ve anlamlı kılacak bireysel farkındalıklarını uyandırmayı amaçlıyoruz. Beş Duyu” kampanyamız, bilinçaltını harekete geçirerek, her yolculuk sonrası kazanılan birbirinden farklı deneyimin değerine vurgu yapıyor” diye konuştu.

YENİ REKLAM YÜZLERİ DR. MEHMET ÖZ OLDU

“Bugüne kadar dünyaca ünlü birçok isimle hayata geçirdikleri reklam çalışmalarının kendilerine mutluluk yaşattıklarını ifade eden Olmuştur, “Geçtiğimiz yıl Morgan Freeman’lı kampanyamız büyük bir hit olmuştu. Şimdi ise dünyaca ünlü kardiyolog, Dr. Mehmet Öz ile gerçekleştirdiğimiz bu yeni iş birliğinin de güzel yansımalarını almak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

“YOLCULAR THY İLE YENİ DENEYİMLER KEŞFEDECEK”

Kampanyayla ilgili görüşlerini paylaşan Dr. Mehmet Öz ise yüksek kalitede bir yolcu deneyiminin önemine vurgu yaparak; “Hayatını, insan vücudunun harikalarını tüm dünyaya duyurmaya adamış bir doktor olarak, yeni reklam projesi “Beş Duyu”da Türk Hava Yolları ile çalışmaktan çok mutluyum. Bu proje ile izleyicilerimizde daha fazla keşif ruhu uyandırarak, dünyanın dört bir yanında sahip olabileceğimiz alabildiğine benzersiz deneyimi Türk Hava Yolları’yla birlikte keşfediyor olacağız” dedi.