Celestyal Cruises’dan vizesiz Yunan Adaları turu!

Last Updated on 15 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Cruise Critic oylaması dört ödüle layık görülen ve kruvaziyer yolcuları tarafından ‘en mutlu gemi’ seçilen Celestyal Cruises, vizesiz Yunan Adaları turlarıyla Türk gezginlerine hizmet edecek.

Türkiye çıkışlı tek cruise markası Celestyal Cruises’un 2018 sezonu için Iconic Aegean ve Idyllic Aegean olmak üzere hazırladığı iki ayrı tur programı vizesiz ve her şey dahil olarak 31 Mart’ta başlayacak.

Cruise Critic Cruisers Choice Awards’da ‘Paranın karşılığını en iyi veren ürün’, ‘En iyi biniş hizmetleri’, ‘En iyi eğlence ve animasyon’ ve ‘En iyi kara turları’ kategorilerinde ödül alan Celestyal Cruises’un vizesiz Yunan Adaları Turları’nda gemiler her salı, cumartesi ve pazar Kuşadası’ndan kalkacak. Misafirler Mikonos, Santorini, Girit, Patmos, Rodos ve Atina’yı 249 Euro’dan başlayan fiyatlarla gezme imkanı yakalayacak.

KARA TURU HEDİYE EDİLECEK

Üç gecelik turlarda beş; dört gecelik turlarda altı liman olmak üzere Yunan Adaları’nın yıldızları Atina, Mikonos, Patmos, Girit, Santorini ve Rodos’u tek seferde görmek mümkün olacak. Her salı ve cumartesi Kuşadası’ndan kalkacak olan Celestyal gemileri dört günlük turda beş limana, beş günlük turda ise altı limana uğrayarak turu tamamlayacak. Iconic Aegean Turları’nda her şey dahil fiyatlara bir kara turu da hediye olacak.

YUNAN ADALARINDA GECE GÜNDÜZ FIRSATI

Gerçek Yunan Adaları deneyimini gecesiyle gündüzüyle yaşamak isteyenlerin tercih edeceği Idyllic Aegean Turları ise yedi gecelik sekiz günlük turlar şeklinde yapılacak.

6 Mayıs’ta başlayacak olan turlar 14 Ekim’e kadar her pazar Kuşadası’ndan kalkacak olan Celestyal Crystal’le yapılacak. Atina, Mikonos, Milos, Santorini ve Girit’i doya doya gezip yaşama fırsatı sunan bu turda gemi bir gece konaklamalı bir tam gün Mikonos’ta, bir gece konaklamalı iki tam gün Santorini’de konaklayacak. 499 Euro’dan başlayan fiyatlarla Atina’yı gezip görmek de mümkün olacak. Bu turda iki kara turu da hediye.