Skal İzmir Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu görevde!

Last Updated on 15 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Skal İzmir Kulübü’nün geleneksel zincir değişim töreninde kulübe iki yıl süreyle başkanlık eden turizmci Berrin Uşkay, görevini turizmci Emre Gezgin’e devretti.

Mövenpick Hotel İzmir‎’de verilen akşam yemeği sırasında gerçekleşen törende Skal İzmir Geçmiş Dönem Başkanı Berrin Uşkay, birlikte görev yaptıkları yönetim kurulu üyelerine çalışma ve desteklerinden ötürü teşekkür ederek birer plaket verdi.

Törene katılan Türkiye Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Faik Alsaç da Uşkay ve yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Emre Gezgin, Faik Alsaç, Berrin Uşkay

Skal İzmir Kulübü’nün başkanlık zincirini yeni başkan Emre Gezgin’e takarak başarılar dileyen Alsaç, “Dünyadaki tüm Skal kardeşlerimize mutluluk, sağlık, dostluk, uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Skal İzmir Kulübü Başkanı Emre Gezgin, yeni dönemde Mehmet Kalay (ikinci başkan), Encore Ramada Oteli Genel Müdürü Güner Güney (genel sekreter), Elif Alper (sayman) ve Bülent Tercan (PR ve üye geliştirme) ile birlikte görev yapacaklarının haberini verdi.

Bülent Tercan, Elif Alper, Emre Gezgin, Mehmet Kalay, Güner Güney

“SKAL İZMİR’İ DEĞİŞİK BİR PERSPEKTİFLE GELİŞTİRECEĞİZ”

1966’da kurulan SKL İzmir’in onuncu başkanı olduğunu hatırlatan Gezgin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Benden önceki dokuz başkan kendi sevgilerini kişiliklerini ortaya koyarak bu noktaya getirmiş. Ben aynı heyecanı taşıyorum. Çok dinamik, birbirini tamamlayan bir yönetim kuruluna sahibim. Skal İzmir’i değişik bir perspektifte geliştirmeye çalışacağız. Kent ve bölge tanıtımı için uğraş vereceğiz.”