Firuz Bağlıkaya: TÜRSAB’ta tarih yazdık

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya

Last Updated on 25 Şubat 2018 by Yaşar Çelik

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 23. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimin galibi Firuz Bağlıkaya, “Burada hep beraber tarih yazdık” dedi.

Genel Kurulun sonunda kürsüye çıkarak bir konuşma yapan “Bize Değişim Gerek Platformu” lideri ve yeni TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, önce emeği geçen herkese teşekkür etti, sonra da “TÜRSAB tarihinde bu kadar yüksek oy alan olmadı” diyerek yeni bir çağ başlatacaklarını söyledi.

Firuz Bağlıkaya alkışlar eşliğinde çıktığı kürsüdeki konuşmasında şunları ifade etti:

“Bizi bu yarışta yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizimle çalışan arkadaşları da aynı dileklerle kucaklıyorum. Bu genel kurulun huzur içinde yapılmasını sağlayan öncelikle divana ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum.

BAŞARAN ULUSOY’A ONURSAL BAŞKANLIK

Burada 6-7 arkadaş dilek ve temenni konuşması yaparken sadece birinin konuşmasında salon birbirine girdi. Bir eleştiriniz varsa elbette takip edeceğiz ama şimdi burada bunlara gerek yok. Bizi zaten tüm acenteler takip edecek. Ayrıca siz 100 bin sene aday olacağım diyorsanız olun. Başaran Ulusoy’a verilmesi istenen Onursal Başkanlık konusu bu kürsünün konusu değildir. Size düşmez.

Firuz Bağlıkaya’yı Cem Polatoğlu gibi bir çok turizmci tebrik etti.

Biz önce sorunlarımızı çözceğiz. Burada bir çağı kapatıp yeni bir çağ açtık. Tarih yazdık. TÜRSAB tarihinde bu kadar yüksek oy alan olmadı. Bu tarihi hep beraber yazdık. Bugün burada bir şeyi değiştirdik, yarın her şeyi değiştİreceğiz. Gün birlik ve değişim günü.”

 

Konuşmasının ardından salona gelen davul zurna ekibi tam çalmaya yeltenirken durduran Bağlıkaya, salonda coşkuyla kutlandı.

TÜRSAB’ın yeni Başkanı Firuz Bağlıkaya