Corendon’dan geleceğin aşçılarına istihdam desteği!

Last Updated on 12 Mart 2018 by Turizm Günlüğü

Antalya Lara’da hizmet veren Grand Park Lara Hotel by Corendon, İş Başı Eğitim Programı adı verilen sertifikalı meslek edindirme kursuyla sertifika alan 13 kursiyere istihdam sağlayacak.

Corendon Turizm Grubu bünyesinde Antalya Lara’da hizmet veren Grand Park Lara Hotel by Corendon, gençlerin turizm sektöründe eğitim almasına ve meslek edinmesine katkı sağlıyor.

Antalya Teomanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Antalya İş Kurumu işbirliğiyle 5 Şubat-7 Mart tarihleri arasında hem teorik hem de uygulamalı olmak üzere kapsamlı bir eğitimden geçen 22 kursiyer, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Grand Park Lara Hotel’de düzenlenen törenle sertifikalarını almaya hak kazandı.

Törene Grand Park Lara Hotel İnsan Kaynakları Uzmanı Gamze Coşkuner, Teomanpaşa Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Turgut ve İş Kurumu Eğitim Şube Müdürü Neva Akçayır katılırken sertifikalarını almaya hak kazanan 22 kursiyerin 13’ü ise Grand Park Lara bünyesinde Aşçı Çırağı olarak işe alındı.

En az ilköğretim mezunu, çalışmayan ve 18-40 yaş arası herkesin katılabileceği program 2018 yaz sezonu sonunda da devam edecek.