Selectum Luxury Resort Belek’ten gastronomi turizmine katkı

Selectum Luxury Resort Belek

Last Updated on 13 Mart 2018 by Yaşar Çelik

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından bu yıl 16.sı organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri kapsamındaki yarışmadan, Selectum Luxury Resort Belek mutfak ekibi birincilikle döndü.

Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olarak kabul edilen organizasyona katılan Selectum Luxury Resort Belek şefleri Executive Sous Chef Mustafa Yankavi ve Sous Chef Zübeyir Ekiçibaşı canlı performans dalında 1 altın madalya; ülkeler arası kapalı kutu kategorisinde 1 altın madalya ve Türkiye Aşçılar Mili Takımı display yarışmasında 2 altın madalya kazandılar.

Türk mutfağının essiz lezzetlerini dünya mutfağı ile entegre eden Selectum Hotels ekibi profesyonel yaklaşımı ve yaratıcılığı ile jüriyi kendine hayran bıraktı. Dünyanın gastronomi alanında önde gelen ülkelerinin federasyonları ve dernekleri ile gerçekleşen organizasyondan madalyalar ile dönen Selectum mutfak ekibi yeni fikirler ve motivasyonla yaz sezonuna hazır.

Açılışından itibaren mutfak lezzetleri ile ün yapan ve gastronomi konusunda bir marka olmayı ilke edinen Selectum Luxury Resort Belek ülkemizde gastronomi turizmine katkı sağlamayı hedefliyor.