Lufthansa yeni marka kampanyasını başlattı

Last Updated on 16 Mart 2018 by Turizm Günlüğü

Yolcularına daha yenilikçi, daha modern ve kaliteli hizmet vermek amacıyla marka imajını yenileyen Lufthansa, yeni marka kampanyası #SayYesToTheWorld ile dünyayı keşfetmeye çağırıyor.

Lufthansa, 15 Mart-15 Nisan 2018 tarihleri arasında yestotheworld.com sitesine kayıt olarak kampanyaya katılan ziyaretçiler arasından yapılacak çekilişte kazanan misafirlerine Avrupa ve kıtalar arası uçak bileti hediye edecek.

7 Mart 2018 tarihinde Frankfurt ve Münih merkezlerindeki iki büyük etkinlikte müşterilerine ve çalışanlarına yeni tasarımlı Boeing 747-8 ve Airbus A321 uçakları ile yeni ve modern marka konseptini ilk defa sergileyen Lufthansa, yeni marka konseptinin de bir yansıması olan ‘Açık görüşlülük ve merak’ mottosu #SayYesToTheWorld kampanyasının temelini oluşturuyor.

Kampanya, mevcut alışkanlıkları yeniden değerlendirerek insanları harekete geçirmeye iterken aynı zamanda onlara ilham vererek dünyanın keşfetmeye değer olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

Kampanyaya katılmak isteyen misafirler, yestotheworld.com web sitesini ziyaret ederek 800 adet destinasyonu içeren yüzlerce deneyim arasından seçimlerini yaparak tüm dünya ile paylaşabilecek. Ziyaretçiler aynı zamanda interaktif harita üzerinden en çok ilgi çeken destinasyonları ve deneyimleri inceleyebilir, yeni yerler keşfederek ufkunu genişletebilir.