Mandarin Oriental, 2018 sezonuna yeniliklerle giriyor

Last Updated on 16 Mart 2018 by Turizm Günlüğü

Mandarin Oriental, Bodrum’un Bodrum‘un konuk odası, daire, süit ve villa listesine ilk defa bu sezon hizmet vermeye başlayan Begonvil ve Royal Süit ile birlikte üç adet villa daha eklendi.

2018 sezonuna yeniliklerle giren Mandarin Oriental, Bodrum, bu sezon misafirleri için yaz tatilini unutulmaz bir deneyime dönüştürmek için hazır!

Bodrum Yarımadası koylarının en büyüleyicisi Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’da balayı süiti olarak da sınıflandırılan Begonvil Süit, otelin en uç noktasında oldukça sessiz bir konumda yer alıyor. 95 m2 büyüklüğündeki tek odalı, deniz manzaralı bu süitin kendine özel bir de havuzu bulunuyor.

7 odası, kendine ait büyük bir bahçesiyle havuzu olan Ege denizi manzaralı 533 m2 büyüklüğündeki Royal Suit ise Bodrum bölgesinin en geniş süiti olma özelliğini taşıyor. Hem 7 odalı bir villaya hem de 7 odalı bir süite sahip Mandarin Oriental, Bodrum kalabalık aileler için birbirinden cazip alternatiflerle bölgede rakipsizliğini ortaya koydu.

SOFİSTİKE LEZZETLER

Akdeniz mutfağının uzman şefi Palermolu İtalyan Dario Abbate, bu sezon Mandarin Oriental, Bodrum’un tüm lezzet noktalarının yönetici şefi olarak misafirlere sofistike gurme deneyimlerini aktaracak.

İtalyan restoranı Assaggio ise bu sezon zenginleşen menüsü ve yeni şefiyle cuma, cumartesi ve pazar günleri canlı müzik eşliğinde hem otel konuklarını, hem de dışarıdan gelen misafirleri etkileyecek.

7 AŞAMALI AKŞAM YEMEĞİ MENÜSÜ

14-18 Ağustos tarihleri arasında Mandarin Oriental, Bangkok’un 2 Michelin yıldızlı restoranının şefi, fine dining konusunda 15 yıllık tecrübe sahibi Arnaud Dunand-Sauthier, Mandarin Oriental, Bodrum mutfağına girerek misafirler için 7 aşamalı bir akşam yemeği menüsü yaratacak.

UZAK DOĞU MUTFAĞI BODRUM’DA

Bu sezon İncili Gastronomi Rehberi’nden 3 İnci ödülü alan balık ve deniz ürünleri restoranı Bodrum Balıkçısı, dünyaca ünlü Japon restoranı Kurochan by IOKI yenilenen menüsüyle Uzak doğu mutfağının en sofistike halini Bodrum’a taşıyor.

FLAVORS OF BODRUM PAKETİYLE GASTRONOMİK YOLCULUK

Ayrıca Flavors of Bodrum (Bodrum Lezzetleri) konseptli konaklama paketi için rezervasyon yaptıran konuklar, akşam yemeği opsiyonlarıyla zenginleşen gastronomi odaklı bir tatil deneyiminin tadını çıkaracaklar. Otelde yer alan spor ve sağlıklı yaşam merkezi, tüm oda kategorileri için butler servisi ise bu pakette sunulan ayrıcalıklardan bazıları.

Yeni Bodrum Lezzetleri paketine dahil olan hizmetler ise şöyle:

– İki yetişkin için lüks oda, süit veya daire
– İki yetişkin için Assaggio veya Bodrum Balıkçısı’nda alkolsüz içkiler dahil her gün üç çeşit akşam yemeği veya salı akşamları Blue Beach’de yapılacak Barbekü’de akşam yemeği
– İki yetişkin için Sofra restoranda her gün kahvaltı
– Bodrum Lezzetleri paketinden 1 Nisan ile 31 Ekim 2018 tarihleri arasındaki konaklamalarda yararlanmak mümkün. İki kişilik odada kişi başı fiyatlar gecelik 396 Euro’dan başlarken aynı odada kalan 7-12 yaş arasındaki çocuklar için 80 Euro ek ücret uygulanıyor.

ÜNLÜ PEDİKÜRCÜ BASTİEN GONZALEZ EŞLİĞİNDE SPA KEYFİ

Bölgenin en kapsamlı sağlık, güzellik ve masaj programlarını lüks dokunuşlar eşliğinde sunan Mandarin Oriental, Bodrum, 2016 World Luxury Spa & Restaurant ödülleri SPA kategorisinde ödül alan ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ ile misafirlerini bekliyor.

Ayrıca uluslararası şöhrete sahip, ünlülerin pedikürcüsü Bastien Gonzalez Haziran ile Ağustos ayları arasında The Spa’da sizi bekliyor.