Mövenpick, Paskalya’yı brunch ile kutluyor

Last Updated on 19 Mart 2018 by Turizm Günlüğü

Mövenpick Hotel Istanbul, misafirlerinin Paskalya zamanında keyifli bir pazar günü geçirmesi için sürprizlerle dolu bir Paskalya Brunch’ı sunuyor.

İlkbahar renkleriyle boyanmış yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant’ta 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan brunch 12.00 – 15.00 saatleri arasında yapılacak.

Çocuklara özel çikolata kursunun da düzenleneceği brunch’ta kahvaltılık çeşitlerinin yanı sıra İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan geleneksel Paskalya spesiyaliteleri, ev yapımı makarna ve pizzaları ve çikolata şelalesinin de yer alacağı tatlı büfesi gelen misafirlere keyifli bir hafta sonu geçirtecek.

Çocuklar için çikolatadan Paskalya yumurtası süsleme kursu ve birinci, ikinci ve üçüncüye çikolatadan yumurtaların hediye edileceği yumurta avlama yarışmasına da ev sahipliği yapacak brunch’ta minikler ayrıca palyaço gösterisi ve oyunlar eşliğinde eğlenceli saatler geçirecekler.

Kişi başı KDV dahil 140 TL olan Paskalya Brunch’ı, 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise yüzde 50 indirimli olacak.