TravelShop Turkey, B2B etkinliği ile Balkanlara damgasını vurdu

Arnavutluk Çevre ve Turizm Bakanı Blendi Klosi ve TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender'in B2B workshop açılış kurdelesini keserken...

Last Updated on 15 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

TravelShop Turkey, düzenlediği workshoplarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Balkanlarda ilk defa yapılan geniş bir uluslararası etkinlik olan B2B WorkShop, tüm Balkan ve Avrupa ülkelerinden yoğun ilgi gördü.

35 ülkeden 100’e yakın yabancı tur operatörleri, Türkiye’den ve Balkanlar’dan gelen sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Balkanlar B2B workshop etkinliğinde sektör temsilcileri bir arada!

Bölgeyi daha iyi tanıtabilmek için 35 ayrı ülkeden gelen yabancı tur operatörlerine 8 günlük Balkan ülkeleri ve Yunanistan fam tripinin düzenlendiği workshop etkinliğinde toplam 2 bin 300 B2B görüşme yapıldı.

Etkinliğin açılışı Arnavutluk Çevre ve Turizm Bakanı Blendi Klosi, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, THY Trần Müdürü Ertan Alpay ve yabancı tur operatörlerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta bir konuşma yapan Arnavutluk Çevre ve Turizm Bakanı Blendi Klosi, yabancı turizm yatırımcılarını ülkesine davet ederek “B2B workshop organizasyonunu ülkemizde, Tiran’da düzenleyen TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender’e çok teşekkür ediyorum. Umarım gelecek yıl birlikte daha geniş kapsamlı workshop etkinliği yaparız” dedi.

TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender

ÜLKE TANITIMINA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORLAR

TravelShop Genel Müdürü Murtaza Kalender ise amaçlarının sadece Balkanlar’ı tanıtmak olmadığını aynı zamanda Türkiye’den gelen sektör temsilcilerini bir araya getirerek ülke tanıtımına katkı yapmak olduğunu söyledi.

Ayrıca daha çok Türk firmasının katılım sağlamasını ve bu fırsatı tüm sektörün değerlendirmesi gerektiğini istediklerini belirten Murtaza Kalender, Türkiye’den gelen Traveluxe Cappadocia, Briks Hotel Istanbul, Ramada Hotel Golden Horn, Radisson Blue Atakoy, Lares Park Hotel, Kıbrıs’tan gelen Kaya Artemis Hotel’e ve THY yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini de sundu.

Balkanlar workshop etkinliğinde toplam 2 bin 300 B2B görüşme yapıldı.

DUBAİ ETKİNLİĞİNE 96 ÜLKEDEN BİN 105 YABANCI ACENTE BAŞVURDU

Bir sonraki etkinliklerinin 21 Nisan tarihinde Dubai’de olduğunu ifade eden Kalender, Dubai’deki amaçlarının sadece Arap acenteleri ile değil ATM Dubai Fuarı’na gelen birçok yabancı tur operatörleri ile Türk firmalarını bir araya getirmek olduğunu aktardı.

An itibarı ile 96 ayrı ülkeden bin 105 yabancı acentenin etkinliklerine başvuru yaptığını söyleyen Kalender, Dubai workshop etkinliğine Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, THY, ISTTA yetkililerinin de katılacağını bildirdi.

B2B Workshop uzmanı TravelShop Turkey, şimdi de Dubai’de!