B2B Workshop uzmanı TravelShop Turkey, şimdi de Dubai’de!

Last Updated on 27 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Bu sene EMİTT Turizm Fuarı’na damgasını vuran TravelShop Turkey, yapmış olduğu başarılı B2B Workshop çalışmalarını Dubai’de devam ettirecek.

Geçmiş dönemlerde başarılı B2B workshop etkinlikleri düzenlediklerini hatırlatan TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, “Önceden yapmış olduğumuz çalışmaların devamı olarak Dubai’de, ATM Fuarı’ndan bir gün önce bir etkinlik gerçekleştireceğiz” dedi.

21 Nisan’da Pullman Dubai Creek City Centre’da yapacakları etkinlikte hedef kitlesinin sadece Ortadoğu acenteleri olmadığını belirten Kalender, “dünyanın birçok ülkesinden gelen Hosted Buyer Tur Operatörlerini B2B Workshop etkinliğimize davet edip, Türkiye’den gelen katılımcılarla bir araya getirmek” olarak açıkladı.

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

“AMACIMIZ KATILIMCILARIN YENİ KONTAKLAR KURMASINI SAĞLAMAK”

Yapmış oldukları son teknolojik B2B randevu sistemi ile katılımcı ve Hosted Buyer’lardan ön randevu alabildiklerini kaydeden Murtaza Kalender, Türkiye’den tüm firmaların etkinliklerine katılabileceklerini ifade ederek “Hosted Buyer firmaları ile direk sözleşme yapabilir, fiyat teklifi verebilir hatta rezervasyon dahi alabilirler. Bu anlaşmalarda biz şirket olarak maddi bir beklentimiz bulunmuyor. Tek amacımız bizimle gelen katılımcıların, yeni pazarlar ve iş kontakları bulmasını sağlamak” dedi.

“DUBAİ ETKİNLİĞİMİZ BİR FIRSAT”

Yapacakları etkinliğin özellikle ATM Dubai Fuarı’na gelecek olan meslektaşları için ayrı bir fırsat olacağını düşündüğünü belirten Kalender, “Fuara gelecek olan misafirler etkinliğimize de gelecek ve görüşemedikleri acentelerle tanışma fırsatı yakalayabilecekler” dedi.