Havana, Bogota ve Panama’yı keşfetmeye ne dersiniz?

BinRota, 18-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kurban Bayramı'na özel düzenlediği Küba-Kolombiya-Panama turuyla gezginleri eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Last Updated on 18 Nisan 2018 by Yaşar Çelik

Gazella Turizm’in bünyesindeki tur operatörü markası BinRota, 18-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kurban Bayramı’na özel düzenlediği Küba-Kolombiya-Panama turuyla gezginleri eşsiz bir deneyime davet ediyor. 8 gece 10 gün sürecek turda gezginler bayram tatili süresince Havana, Bogota ve Panama’yı ekstra tur seçenekleriyle birlikte keşfetme imkanına sahip olacak ve birçok aktiviteye katılabilecek.

BinRota’nın güvencesiyle Türkiye’nin önde gelen seyahat acenteleri üzerinden rezervasyona açık olan tur gezginlere 2.599 dolardan başlayan fiyatlarla dört yıldızlı otellerde tatil yapma şansı tanıyor. Fiyatlara ulaşım, oda kahvaltı konaklama, havalimanı transferleri, Havana – Bogota ve Bogota – Panama ekonomi sınıf uçak bileti ile havalimanı vergileri ve Türkçe rehberlik hizmetleri de dâhil.

BinRota ile Küba-Kolombiya-Panama turunda gezginleri neler bekliyor?

Kurban Bayramı’na özel 18-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenecek turda, Türk Hava Yolları tarifeli seferiyle Havana’dan başlayan yolculuk, Panama’da sona erecek. Turun ilk durağı Havana’da ekstra Devrim Müzesi & Che Guevera’nın evi ve Jose Fuster* ile Küba’nın Picassos’u olarak da bilinen Jose Fuster’in yaşadığı dönem boyunca resimler, seramikler ve çizimler yoluyla dekore edip açık hava sergisine dönüşen mahallesi görülecek, Küba’nın efsanevi kahramanı Che Guevara’nın evi ve Devrim Müzesi gezilecek.

* Devrim Müzesi & Che Guevera’nın evi ve Jose Fuster: 35 $

Eski Amerika arabaları

İkinci güne de Havana’da başlayacak olan gezginler ekstra düzenlenecek öğle yemekli Benzersiz Havana Turu* ile 1958 yılının sonunda Küba devrimine kadar Amerika’dan ithal edilmiş, daha sonra konulan ambargoya istinaden bir daha ülkeye sokulma şansı olmayan ve günümüzde de aktif olarak kullanılmakta olan Eski Amerika arabalarını görecek ve bu arabalarla kısa bir gezi sonrasında ise ismini Fernando Hamel’den alan modern sanatçıların merkezi olan Hamel sokağını ve Morro Kalesi’ni gezecek.

* Benzersiz Küba Turu (Canlı müzik + Yemek): 60 $

Üçüncü gün ise misafirler katılabilecekleri ekstra öğle yemekli Pinar del Rio* turuyla Pinar del Rio’ya hareket ederek Küba purolarının resmi olarak üretildiği fabrikalarda puro
yapımını ve kültürünü yakından tanıyacak.

* Öğle yemekli Pinar del Rio Turu: 90 $

Turun dördüncü gününde dileyen misafirler ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Ingenios Vadisi & Trinidad* turuna katılarak UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Ingenios Vadisi ve Trinidad şehrini gezecek.

* Öğle yemekli Ingenios Vadisi & Trinidad Turu: 90 $

Dünyadaki iki Tuz Katedrali’nden biri bu turda gezilecek

Gezi rotası Havana’dan Bogota’ya gerçekleşecek uçak yolculuğuyla devam edecek. Bogota’da panoramik şehir turunun ardından gezginler, ekstra Altın & Botello Müzesi* turuna katılabilecek veya Tuz Katedrali* turuyla dünyada sadece iki tane bulunan Tuz Katedrali’ni ziyaret etmek için Zipaquira’ya gidecek.

* Altın & Botello Müzesi Turu: 10 $
* Tuz Katedrali (Zipaquria) Turu: 80 $

Panama’da maymunları besleme fırsatı

Gezi rotası Bogota’dan Panama’ya gerçekleşecek uçak yolculuğuyla devam edecek. Panama’da ziyaretçiler önce UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde bulunan eski kent merkezi Casco Viejo, Plaza de Francia’yı ve Bolivar meydanını gezecek. Turun sekizinci gününde misafirler ekstra öğle yemekli Panama Kanalı ve Maymun Adası* turuna katılabilecek.
* Öğle yemekli Panama Kanalı ve Maymun adası Turu: 130 $