Premier Solto Hotel, 23 Nisan’ı Çocuk Festivaliyle kutladı

Last Updated on 24 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Festivaliyle karşıladı.

Çocuk Festivaliyle misafirlerine unutamayacakları bir 23 Nisan yaşatan Premier Solto Hotel by Corendon, Şef Eyüp Kemal Sevinç ve ekibinin düzenlediği süsleme workshoplarıyla çocukların tatiline lezzet kattı.

Şef Eyüp Kemal Sevinç ve ekibi ile çocuklara özel süsleme atölyeleri

Solto misafirleri, ayrıca otelde düzenlenen Çocuk Festivali kapsamında Ayşe Tolga’nın ev sahipliğini yaptığı bir dizi workshop ile keyifli vakit geçirdi. Esra Akkaya, Duygu Boztepe gibi ünlü isimlerin çocukları da etkinlikte doyasıya eğlendi.

Kurulan festival alanında 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayan çocuklar, Şef Eyüp Kemal Sevinç ve ekibinin A la carte restoranı L’olivio’da düzenlediği kurabiye yapımı, pizza yapımı ve cupcake süsleme atölyeleriyle keyifli vakit geçirdi.

Ayşe Tolga ev sahipliğinde çocuk yogası

AYŞE TOLGA İLE ÇOCUKLARA YOGA KEYFİ

Çocuklar bir yana aileler de deneyimli kadrosu ile deniz manzaralı Spa&Wellness hizmeti veren otelin sunduğu imkanlardan faydalanmayı ihmal etmedi. Solto misafirleri, Ayşe Tolga ev sahipliğindeki çocuk yogası etkinliğiyle de ailece keyifli vakit geçirdi. Ayşe Tolga, Solto Çocuk Festivaline özel olarak hazırladığı detoks içeceklerini de otelin seçkin misafirlerine ikram etti.

Premier Solto Hotel by Corendon’un Alaçatı ruhuna uygun 88 taş duvarlı deluxe odası

ALAÇATI RUHUNA UYGUN ODALAR

Tüm misafirlerine Ege’nin büyüleyici atmosferinde unutamayacakları bir tatil yaşatmayı amaçlayan Premier Solto Hotel by Corendon, tamamı ahşap parke ve Alaçatı ruhuna uygun 88 taş duvarlı deluxe odasıyla da misafirlerinin tüm konfor ve gereksinimlerini karşılıyor. Premier Solto Hotel by Corendon, Ege’nin eşsiz maviliğinin tadını çıkarmak isteyen herkesi Alaçatı’ya bekliyor.

Corendon’un Alaçatı’daki oteli ünlü isimlerle açıldı