Corendon’un Alaçatı’daki oteli ünlü isimlerle açıldı

Last Updated on 10 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Premier Solto Hotel by Corendon, yeni sezona keyifli bir lansmanla merhaba diyerek Alaçatı Ot Festivali’yle aynı tarihlerde kapılarını misafirlerine açtı.

Ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen lansmanda, davetliler ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Nihat Odabaşı’nın çaldığı birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi.

Nihat Odabaşı ve Ayşe Tolga

Ege’nin gözbebeği Alaçatı’nın merkezine sadece 2 kilometre uzaklıkta ve dünyaca ünlü sörf merkezlerine yürüyüş mesafesinde olan kişiye özel hizmet anlayışı ve büyüleyici atmosferiyle ön plana çıkan Premier Solto Hotel by Corendon, Alaçatı Ot Festivali’yle aynı tarihlerde yeni sezon için kapılarını açtı.

Misafirler, Zeynep Bastik’in güçlü sesi ve başarılı sahne performansı ile de keyifli anlar yaşadı

Alaçatı’nın denize sıfır tek butik oteli Premier Solto Hotel by Corendon, açılışa özel olarak başarılı şarkıcı Zeynep Bastik’in sahnesi ile misafirlerine müzik keyfi yaşatırken Ayşe Tolga, Akasya Asıltürkmen, Pelin Akil, Anıl Altan ve Gül Erçetingöz gibi ünlü isimleri de ağırladı.

Nihat Odabaşı, Pelin Akil ve Akasya Asıltürkmen

Geniş toplantı salonu, çim alanı ve havuz başındaki özel etkinlik alanıyla toplantı ve davet düzenlemek isteyen misafirlerinin de tüm ihtiyaçlarına cevap veren Premier Solto Hotel by Corendon, ana restoranının yanı sıra 24 saat açık Thematique Bar ve Pupa Pool Bar’a da sahip.

Premier Solto Hotel by Corendon dileyen misafirlerine deneyimli kadrosu ile deniz manzaralı SPA & Wellness hizmeti de sunuyor. Tamamı ahşap parke ve mermer kaplı odalarıyla misafirlerinin tüm konfor ve gereksinimlerini karşılayan Premier Solto Hotel by Corendon, Alaçatı’nın benzersiz atmosferini kişiye özel hizmet anlayışıyla birlikte sunuyor.

Şef Eyüp Kemal Sevinç

Özellikle ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç’e emanet ettiği mutfağı ve menüsüyle bu sezon iddialı olan Premier Solto Hotel by Corendon, yaz sezonu boyunca Eyüp Kemal Sevinç’in mutfak atölyelerine de ev sahipliği yapacak.