Otelleri müşteri yorumları ile keşfe çıkın!

Müşteri yorumlarıyla 5 yıldızlı denize sıfır Wome Deluxe Otel...

Last Updated on 1 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

İncekum Doğa ve Tabiat Parkı’nın peyzajlı bahçeleri ile çevrili 5 yıldızlı denize sıfır Wome Deluxe Otel, HalalBooking müşterileri tarafından yorum puanı 8.6 “çok iyi” olarak seçildi.

HalalBooking.com’un müşteri yorumlarını dikkate alarak belirlediği Wome Deluxe Otel, 2015 yılında faaliyete başladı.

Tesettürle deniz kıyafetleri ile kullanılan bir aile plajının yanı sıra bir de kadınlara özel yüzde 100 korunaklı plajı bulunan otelin müşteri izlenimleri şöyle:

Helal özellikli havuzlar

“Havuzlar harikaydı. Eşim bayanlar kısmının güvenli bir şekilde tecrit edildiğini ve dışarıdan kimsenin göremeyeceği konusunda herhangi bir endişenin olmadığını söyledi. Su kaydırakları müthişti, büyükler için bile.” Basir, Kanada, 2 gece, Mayıs 2017 (10 – süper)

“Plajlar, yüzme havuzları ve tüm yaş grupları için aktivite çeşitliliği mükemmeldi.”
Ali, Kuveyt, 8 gece, Haziran 2017

Huzur dolu ve aile dostu ortam

Incekum Doğa ve Tabiat Parkı’nın peyzajlı bahçelerinde sakin ve huzurlu bir tatil geçirin ve burada bir hamak üzerine yatın ve çam ağaçlarının altında doğanın tatlı melodilerinin tadını çıkarın.

“Ortam çok güzel çünkü otelde çoğunlukla Müslüman ailelere vardı. Dolayısıyla, ayni dili konuşmasak bile, dinimizden dolayı çok ortak noktamız bulunmaktadır”
Saliha, İsveç, 2 gece, Nisan 2018 (10 – süper)

“Ormanlıkta huzur verici bir yürüyüşe çıkarak oteli keşfetmenin tadı bir başka”
Nabeel, Birleşik Krallık, 6 gece, Nisan 2018 (9.3 – süper)

“Ağaçlar rüya gibi görünüyor. Çok güzel.”
Mohammed, Hollanda, 6 gece, Ekim 2017

Aile Dostu Tatil Köyü

“Çocuk oyun odası 11 aylık oğlumuz için harika eğlence yeriydi. Trampolin, top havuzu, legolar, oyun masaları, küçük arabalar ve sürmek için traktörler gibi birçok eğlence olanağı vardı. Hatta yorulan bebeklere öğle uykuları için karyolalar bile vardı. Mutlaka geri döneceğim, bu sefer daha çok aile bireyimle!”
Anonim, Almanya, 8 gece, Mart 2018 (9.3 – süper)

Yüzde 100 korunaklı kadınlara özel plaj

“Deniz tatili yapmak istiyorsanız, özellikle bayanlar için tesis harika. Ben arkadaşlarımla gittim ve kadınlara özel plajı, yüzme havuzlarını (açık ve kapalı) ve spayı çok beğendim.”
Anonim, Fransa, 4 gece, Ağustos 2017 (8.3 – çok iyi)

“Bu bizim ilk helal tatilimizdi ve Kuzey Amerika’dan gelmeme fazlasıyla değdi. En iyi kısmı nedir diye sorsalar, kadınlara özel açık ve kapalı yüzme havuzları ile plajı söylerdim. Çok harika bir deneyimdi ve dilerseniz tüm günü orada geçirebilirsiniz! Kadınlar kısmında tam bir mahremiyet söz konusu ve burada ibadet alanı bulunmaktadır. Ayrıca içecek servis ediliyor, havuz başı büfe var ve açık hava havuzunda su kaydırakları mevcut!”
Anonim, Kanada, 9 gece, Eylül 2016 (9.7 – süper)

Otel’in 7 bin m2’lik spa ve sağlık merkezinde bay ve bayanlara özel ayrı fitness salonları, kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, buhar odaları, aile banyoları ve masaj odaları bulunmaktadır.

“Spa inanılmazdı, erken giderseniz (sabah 9’dan akşam 7’ye kadar açık) tüm spa alanının size kaldığını göreceksiniz! Dilerseniz geleneksel Türk masajı ile hayatın tüm stresini atabilirsiniz.”
Isra, Birleşik Krallık, 6 gece, Eylül 2016 (8.4 – çok iyi)

“4 yıldızlı otel fiyatına 6 yıldızlı otel”
Sarfraz, Birleşik Krallık, 4 gece, Nisan 2018