Yaşam alanları Decovita ile çiçek açıyor!

Decovita Seramik’in yeni ürünü Artisian, ahşap yüzeyi ve mavi çiçekleriyle göz alıcı…

Last Updated on 4 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

Denizin veya gökyüzünün mavisine baktığımızda yaşadığımız huzur, Decovita Seramik’in yeni ürünü Artisian ile artık dört mevsim yaşam alanlarımıza geliyor. Doğanın uyanışını, toprağın bereketini ve çiçeklerin eşsiz güzelliğini gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar doğal ahşap yüzeyle buluşturan Artisian, seramik sanatının en nadide örneklerinden birini sunuyor.

Doğadan aldığı ilhamı trendleri belirleyen tasarımlarla buluşturan Decovita Seramik, yeni ürünü Artisian ile bahçelerimizde açan çiçekleri yaşam alanlarına taşıyor.

Artisian ve Artisian Decor olmak üzere iki ayrı tasarımı bulunan ürün, desenleri ve renkleriyle Akdeniz’in çiçekli bahçelerinden ve masmavi denizinden ilham alıyor. Artisian’ın gerçek ahşaptan ayırt edilemeyecek kadar doğal ahşap yüzeyi, verdiği yaşanmışlık hissiyle geçmişten günümüze uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Açık tonlarıyla iç mekanları aydınlık gösteren ürün, dış mekanlarda da ferah bir ortam oluşturuyor.

Doğanın enerjisi
Decovita tasarımcılarının bu ahşap görünümlü seramik karolara bir zanaatkar titizliğiyle işlediği çiçekler ise Artisian Decor’un özünü oluşturuyor. Kimi karoda yüzeyin tamamını kimi karoda ise bir bölümünü kaplayan mavi renkli çiçekler, ahşap dokulu seramikle birlikte doğadan eşsiz bir kesit sunuyor. Decovita’nın yazın yakıcı güneşine, bahar yağmurlarına ve kış soğuklarına dayanıklı seramiklerinin üzerindeki çiçek desenleri, uzun yıllar boyunca ilk günkü canlılığını koruyor.

Artisian ve Artisian Decor, Decovita Seramik’in Akdeniz’in sıcak havasını yansıtan Mediterrenean koleksiyonunda yer alıyor. Decovita Seramik’in tüm ürünlerinde olduğu gibi hem yer hem de duvar karosu olarak uygulanabilen porselen seramik karolar, 20×180’den 60×120 cm’ye uzanan farklı ebatlarıyla her mekana uyum sağlıyor.