MICE geceleri için farklı bir konsept: Eser Kabaali!

Şarkıcı Eser Kabaali
Sahneye çıktığı her yere müthiş enerji veren, unutulmaz anılar bırakan genç şarkıcı Eser Kabaali

Last Updated on 12 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

Kurumsal şirketlerin özel geceleri için özel programlar sunan ünlü şarkıcı Eser Kabaali, kurumsal kimliğinizi sahneye yansıtıyor. MICE şirketlerinin önde gelen tedarikçilerinden olan Dream Shots ile işbirliği yapan ünlü şarkıcı, alışılmışın dışında sahnesiyle unutulmaz bir etkinlik vaat ediyor.

İş turizmi son dönemlerin en çok kazandıran turizm çeşitlerinden biri. Yılın 12 ayı yapılabilen ve tam ismi “MICE-Meeting, Incentive, Congress, Events” olan; toplantılar, teşvik gezileri, kongreler ve sergiler anlamına gelen bu segmentin müşterisi de oldukça cezbedici. Yüksek gelir düzeyine sahip iş insanları için etkinlikler planlayan MICE şirketlerinin her geçen gün sayısı da artıyor. “MICE” Türkiye’de son 10 yıldır ciddi ivme kazanarak, artık turizmin bir kolu olmaktan çıkıp başlı başına bir sektör haline gelmiş durumda.

Sahneye çıktığı her yere müthiş enerji veren, unutulmaz anılar bırakan genç şarkıcı Eser Kabaali…

BAYİİ İŞLERİ İÇİN ÖZGÜN İÇERİK

Böylesine büyüyen bir pastada MICE şirketleri arasında büyük bir rekabet yaşanırken, eğlence dünyasının önde gelen isimleri de bu alanda oldukça etkin konumda. Çünkü şirketler için özel olarak yapılan organizasyonlarda ‘eğlence’ olmazsa olmaz. İşte Eser Kabaali de bu alanın önde gelen ve sevilen isimlerinden biri. Sahneye çıktığı her yere müthiş enerji veren, unutulmaz anılar bırakan genç şarkıcı Eser Kabaali, mekanlar ve insanların eğlence anlayışının değiştiği fikrinden yola çıkarak MICE sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Dream Shots ile yeni bir işbirliğine imza attı.

ŞİRKETLERE farklı içerikte eğlence konseptleri sunmak için Dream Shots ile güç birliği yapan Kabaali, özel geceler için hazırladığı programlarda ‘özgün içerik’ vaat ediyor.

Bayii toplantılarındaki eğlence ve gala gecelerinin aranan isimleri ile uzun süre çalışan ve daha sonra da pop müziğin sevilen isimlerinden Betül Demir ile sahne alan Eser Kabaali, iki yıl önce çıkardığı maksi single ile de adından çok söz ettirmişti. Bu süreçte sahnelere kısa süreliğine ara veren Kabaali, şimdilerde yeniden dönmenin heyecanıyla çok özel programlar sunuyor. Gece sahnesine hızlı bir dönüş yaptığını dile getiren Kabaali, bayii işleri için yepyeni konseptler hazırladığını anlatıyor.

ESER KABAALİ’NİN FARKI: KURUMSAL KİMLİĞE ÖZEL PROGRAM

Kendi orkestrası ile birlikte sahneye çıktığını belirten Kabaali, kurumsal firmalar için özel programlar oluşturduğunu, firma kimliklerine uygun repertuar sunduğunu vurgulayarak şöyle konuşuyor: “Sahne sanatçıları genelde kendini tekrar etmekten kurtulamaz, hep aynı trend şarkılar vs… Sahnede popüler bir şarkı listesini peş peşe okumak herkesin yapabileceği bir iş. Benim onlardan farkım, çıkacağım işin planlamasını o işin sahiplerinin beklentilerine ve kişilerin veya kurumların kimliklerine uygun olarak planlamam. Ayrıca yaptığım her işte o işi yapacağım firmalarla mutlaka birebir görüşme prensibim var. Çünkü yüz yüze iletişimde sağlanan o sıcak temas sonrası aldığım verilerle kişilere ve kurumlara çok özel sahneler hazırlayabiliyorum” diyor.

Eser Kabaali ve ekibi istenen her konseptte program yapabiliyor.

FARKLI DİLLERDE ŞARKI SÖYLÜYOR

Bayii toplantıları için ayrılan bütçelerin son birkaç yıldır gitgide düştüğü gerçeğine de değinen Kabaali, büyük şirketlerin hali hazırda bu tip organizasyonlar yaptıklarını ama önceki yıllarda üç kez yapıyorlarsa şimdilerde bunun sayısının sadece bire indiğini ifade ediyor. Büyük paralarla büyük sanatçılarla yapılan etkinlik sayısının artık azaldığını kaydeden Kabaali, bunun yerini artık küçük ve eğlenceli sahne gruplarının aldığını söyleyerek şöyle devam ediyor: “Küçük gruplardan öncelikli olarak istenen şeyler: Her telden eğlence, o gece için bir farklılık/konsept yaratmak ve iyi bir ekip. İşte biz de Eser Kabaali ve ekibi olarak istenen her konseptte program yapabiliyoruz. Müzikal drama mezunu olduğum için şov tarafında da güçlüyüm. Geçmişten günümüze uzanan repertuara sahibim, içeriğim çok zengin. Şarkılarımı 70’ler, 80’ler, 90’lar, 2000’ler diye ayırdığım gibi, her senenin kendi içindeki ünlü rock, pop, sanat müziği, arabesk, yabancı şarkılarını içeren bütün konseptlerinde sahne alabiliyorum.”

HER SAHNESİNİN REPERTUARI BAŞKA

Bir şarkıcının sahneye çıkıp peş peşe şarkılarını söyleyip eğlendirdiği gecelerin geride kaldığını söyleyen Eser Kabaali, özel gecelerin özel konseptlerle süslendiği etkinliklerin revaçta olduğunun altını çizerek şunları ifade ediyor: “İstanbul’da şu an bazı önde gelen gece kulüplerinde hemen her hafta birkaç gün sahneye çıkıyorum. Her çıktığım sahnenin repertuarı bambaşka. Bu şekilde çalışır, her hafta repertuarınıza beş şarkı ekleyip, beş şarkı çıkartırsanız hali hazırda sizi her hafta gelip dinleyen insanlar da o kadar çok müdavinim olurken size yeni seyirciler de getirir. Çünkü seyirci sürekli sürprizle karşılaşır. Sanatçılar hep aynı şeyleri sunduğu için firmalar da farklı şeyler arayışına girmiş durumda. Oysa ki bizim gibi çok güzel gruplar var. Yılda yaptıkları üç-dört gecenin tamamını farklı konseptlerle geçirmek istiyorlar. Çünkü kurumsal şirketler çalışanlarından daha fazla verim alabilmek için motivasyon geceleri istiyorlar, bunun için de elbette o gecenin çok iyi planlanmış olması gerekiyor.”

Turizm sektörüne hizmet veren Dream Shots’ın otellere de iş yaptığını belirten Kabaali, otellerin özel misafirleri için veya otel içindeki düğünler için de ekibiyle çalışmaya hazır olduğunu vurguluyor.

OTELLERLE DE İŞBİRLİĞİ

Bayii gecelerinin yanı sıra düğünlerde de sahne aldığını söyleyen Kabaali, ‘etkinlik’ sektörünün çok geniş bir yelpazeyi kapsadığını hatırlatarak, MICE şirketlerine tedarik sağlayan firmaların da ‘özgün’ hizmetler sunmaları gerekliliğinden yola çıkarak Dream Shots’la işbirliği yaptıklarını kaydediyor. Turizm sektörüne hizmet veren Dream Shots’ın otellere de iş yaptığını belirten Kabaali, otellerin özel misafirleri için veya otel içindeki düğünler için de ekibiyle çalışmaya hazır olduğunu vurguluyor.

BAŞARININ ÖLÇÜTÜ EĞLENCE

Dream Shots’ın uzun yıllardır farklı etkinliklere imza atan bir şirket olduğunu vurgulayan Dream Shots Kurucu Ortağı Didem Kayan Karakuş da, şirketler için yaptıkları organizasyonlarda gece eğlencesinin en çok istenen etkinlik olduğunu ifade ediyor. Şirket çalışanlarının böyle gecelerdeki başlıca isteklerinin enerji boşaltmak ve dans etmek olduğunu anlatan Karakuş, işte Eser Kabaali’nin sahnesinin tam da bunu vaat ettiğini söylüyor. Karakuş, “Bizim işlerimizde başarının ölçütü, o geceye katılan kişilerinin ne kadar eğlendiğidir” diyen Karakuş, şunları belirtiyor: “Dinamik sahnesiyle, neşeli şarkılarıyla ve tür ayırt etmeksizin yaptığı özgün yorumlarıyla Eser, tam bir sahne adamı. Onu izleyenler müdavimi oluyor. Eser, bizim yaptığımız organizasyonların lokomotifi. İyi anıların birikmesi için organizasyonların detaylarını iyi planlamak, doğru ekiplerle çalışmaktan şart. İşte Eser Kabaali ve bizim şirketler için yaptığımız iş tam da bu.”

Medya İletişim
Didem KAYAN KARAKUŞ
Mob: +90 533 429 98 78
Email: didem@eserkabaali.net
Web: eserkabaali.net