Biletbayi.com’a Türkiye Gençlik Özel Ödülü

Çağlar Paliç

Last Updated on 17 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak ve kültürel deneyim kazandırmak amacıyla 9 yıldır süren “Gençlik Otobüsü” projesi kapsamında yapılan Türkiye Gençlik Ödülleri’nde seyahat etmeyi seven gençler özel ödülü biletbayi.com’a verdi.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen törende ödüller 6 milyon gencin oylarıyla sahiplerini buldu. 39 farklı kategoride, 390 aday, Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarıştı.

Gençlik Özel Ödülünün sahibi olan ve ödülü alan Çağlar Paliç törende yaptığı açıklamada “Biletbayi.com olarak “Nereye İsterseniz” sloganıyla yola çıktık, genç şirketimizde genç yöneticilerle, genç ve dinamik tempomuzla, gençlere en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz” diyerek ödülü kendilerine layık görmelerinden dolayı gençlere teşekkür etti.

Maslak TİM Show Center’da gerçekleşen Türkiye Gençlik Ödülleri töreninde diğer ödüller ve sahipleri ise şöyle:

En iyi yardımcı kadın oyuncusu Afra Saraçoğlu’na ödülünü, geçen sene ödül alan Müjde Uzman verdi.

Fazilet Hanım ve Kızları dizi ekibinden, en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Deniz Baysal, en iyi erkek dizi oyuncusu seçilen Çağlar Ertuğrul, böyle bir projenin içinde olmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

En iyi dizi seçilen Fazilet Hanım ve Kızları ekibinin Proje Koordinatörü Özlem Yakıcı bu sene ödülleri kanalımız Star TV ve film ekibimizin almasından, emeklerimizin ödüllendirilmesinden dolayı mutluyuz dedi.

En iyi Ana Haber Programı seçilen TGRT Haber’in ödülünü Ana Haber Spikeri Mehmet Aydın aldı ve konuşmasında Kudüs’te yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Mutluluk Zamanı Filmi Yönetmeni Şenol Sönmez en iyi yönetmen ödülünü, Yönetmen Müge Uğurlar’ın elinden aldı. Ufak Tefek Cinayetlerin senaristi Meriç Acemi ödül alırken, en iyi kadın sporcu ödülünü Işıl Alben aldı.