Kral Motor’dan yeşil otel konseptine uygun yeni ürünler

elektrikli scooter

Last Updated on 28 Ocak 2023 by Turizm Günlüğü

Kral Motor’un büyük otellerin yaygın olarak bulunduğu sahil şeridini kapsayan bölgelere elektrikli scooter modelleri ile yüksek verimli ve çevreci ürünler sunduğunu belirten Kral Motor Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Keskin ile şirketin yeşil otellere yönelik çevreci çözümleri ve yeni nesil ürün ve teknolojilerini konuştuk.

Yolculuk etmek, bir yerde konaklamak, tatil yapmak isteyenler otellerde artık sadece beş yıldız değil, tesisin çevreye duyarlılığını gösteren semboller ve belgeler de arıyor. Bu bağlamda kendini “çevre dostu” olarak tanımlayan otellerin sayısı da giderek artıyor. Konuklarına, “Yolculuk ettiğiniz yerde daha küçük ayak izleri bırakın; evden uzaktayken de korumacı olun” diyen “çevre dostu” oteller, kendi üstlerine düşeni de yerine getirmeye çalışıyor. Kral Motor, otellerin misafirlerine sunduğu eko turizmi, temiz havayı, sakin ve dinlenme ortamını gürültü ile bozmayacak yüksek verimli ve çevreci ürünler ile destekliyor.

Kral Motor Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Keskin

Elektrikli scooter

20 yıldır araç sektöründe yer alan ve iki yıldır Kral Motor’un Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini başarı ile sürdüren Mehmet Keskin, büyük otellerin yaygın olarak bulunduğu ve özellikle sahil şeridini kapsayan bölgelere üç tekerlekli elektrikli scooter, bisiklet ve araç modelleri satıyor. Piyasaya müşteri odaklı ürünler arz etmeye çalıştıklarını kaydeden Mehmet Keskin, 2013 yılından beri Kral Motor markası altında otellere çeşitli tarzda araçlar sattıklarını ve ürünlerinin elektrikli yapıda olmasından dolayı çevreye duyarlı bir marka olma hedefiyle yürüdüklerini belirtiyor.

Sattıkları ürünlerin genelde sahil şeridinde (Antalya, Muğla gibi) yer alan tüm otellerde kullanılabilir tarzda olduğunu ifade eden Mehmet Keskin, Özellikle üç tekerlekli grubu kullanış açısından elverişli olan modelleri olarak ön plana çıktığını şu sözlerle aktarıyor:

KR-53 BOSS 5000-L – Kral Motor

BÜYÜK OTELLER İÇİN ELVERİŞLİ MODELLER

“Ürün grubu açısından Boss, Vesta, model açısından ise Grande ve Bello, büyük otellerin yaygın olduğu bölgelerde kullanılabilecek ürünlerimiz arasında sayabilirim. Bu dört ürünümüzde 3 tekerlekli özelliğe sahip olmakla beraber Bello ve Grande modellerimiz elektrikli otomobil şeklinde.

KR12-3 VESTA-3 5000 – Kral Motor

ÇEVRENİN KORUNMASINA ÖNEM VERİYORUZ

Firma olarak dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kullanıcılarda çevre bilinci yerleştikçe ve yapılan yeşil tesisler arttıkça yeşil tesislerde kullanılan yeşil araçların sayısı da daha hızlı artacaktır. Kral Motor olarak, ürün yelpazemiz ve çevreci yaklaşımlarımızla müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Ürünlerimizin üç tekerlekli olması, hız sınırının kontrollü olması, sahip olduğu fren sistemiyle güvenilir olması, şarjlarının uzun süre dayanması, mesafe olarak 70-80 km menzile sahip olması ürünü ön plana çıkartıp tercih edilmesinin sebeplerini oluşturuyor. Ayrıca elektrikli yapısı hem kendi markamız adına hem de doğaya ve çevreye önem veren, bu alanda çalışmalar gerçekleştiren turizm tesisleri için büyük bir avantaj oluşturuyor.

elektrikli scooter
KR40 GRANDE-6 7000… Kahverengi – beyaz, kırmızı – beyaz, mavi – beyaz ve beyaz renklerine sahip Grande 7000 elektrikli otomobil tamamen çevre dostu ve ekonomik bir elektrikli motora sahiptir.

ÜRÜN BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILMALI

Pek çok işletme kent merkezi ile otel arasında ya da eğer otel zaten merkezde ise kentin içinde ücretsiz toplu ulaşım hizmetleri sunuyor. Bu hizmetler elektrikli araçlar ile yapılırsa hava kirliliğini ve yakıt tüketimini ciddi miktarlarda azaltır. Buna ek olarak alternatif yakıtlar da devreye girerse kentlerin daha çok nefes alabileceği söylenebilir. Sattığımız ürünlerin bakımları ise bizim kendi yetkili servislerimiz tarafından yapılmaktadır. Ürünlerimiz elektrikli olduğu için sigorta bakımları, balata, disk ve akü bakımları zamanında yapılması gerekiyor.”