İşte Elvin Deluxe Hotel’in tek yetkili satış acentesi

Last Updated on 26 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

2017 yılında inşa edilen 5 yıldızlı her şey dahil otel Elvin Deluxe’un 2018 Tek Yetkili Uluslararası Satış Hakları HalalBooking.com’un oldu.

HalalBooking.com, Wome Deluxe ve Bera Alanya’nın ardından müşteriler tarafından 8.1 puanla “çok iyi” alan Elvin Deluxe Hotel’in de tek yetkili uluslararası satış acentesi olduğunu duyurdu.

Alanya yakınlarında Payallar’da bulunan otel, her yaştan misafirlere uygun su kaydıraklarıyla kadınlar ve erkeklere ayrı tahsis edilmiş yüzme havuzu ve spa alanları ile hizmet veriyor.

KADINLAR İÇİN YÜZDE 100 GİZLİLİK

Çocuk havuzu, su kayakları, aktiviteler ve bir kafenin de yer aldığı otelde, sadece kadınlara özel açık yüzme havuzu (350 m²), çatıda sonsuzluk havuzu ve bir kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca sahilde tamamen korunaklı kadınlara özel güneşlenme alanı da yer alıyor.

AKTİVİTELERİN ADRESİ

Tenis, masa tenisi, plaj voleybolu, dart, oyun salonu, bilardo, jimnastik ve yüzme havuzu egzersizleri gibi eğlenceli aktiviteler sunuyor.

DİNLENME VAKTİ

Odanızdan Akdeniz’in muhteşem manzarasının keyfini çıkarın ve özel plajda ailenizle birlikte dinlenin. Türk hamamları, hamam, masaj, sauna, spor salonu ve buhar odalarını içeren sadece kadınlara özel spa merkezinde bakım olanaklarına sahip olun.

Bera Alanya Otel’in tek yetkili satış acentesi: Halalbooking