Şehrin cazibeli İtalyanı “Nabu Karaköy” Mükemmellik Ödülü aldı

Nabu Karaköy, açıldığı günden itibaren İstanbul’un gözde adreslerinden biri olmayı başardı.

Last Updated on 28 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

İstanbul’un canlılığıyla harmanlanan, Karaköy’ün özünden ilham alan, karakterindeki İtalyanı en ince ayrıntısına kadar yaşatan “Nabu Karaköy”, 30 odalı tasarım oteli, ünlü şef Matteo Bertuletti’nin önderliğindeki gastropub restoranı, özgün mimarisiyle alanındaki farkını ödülle taçlandırdı. Nabu Karaköy TripAdvisor’ın “2018 Mükemmellik Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Karaköy’de Mumhane Caddesi ve Murakıp Sokak’ın köşesinde yer alan, isminin özü Babillerde “Yazı ve Bilgelik Tanrısı”ndan gelen Nabu Karaköy, 30 odalı butik otel tarafı ve enfes İtalyan lezzetlerine imza atan restoranıyla büyük başarı yakalamışken, dünyanın önemli turizm sitelerinden TripAdvisor’ın “2018 Mükemmellik Sertifikası”nı alarak bu başarısını tescilledi.

Nabu Karaköy, sağladığı ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile alanında fark yaratıyor.

Şehrin ve Karaköy’ün ruhunu, endüstriyel detayları içinde barındıran minimal tasarım anlayışı ile 30 odasına yansıtan, gastronomi dünyasının ünlü isimlerinden şef Matteo Bertuletti’nin önderliğinde İtalyan mutfağının en özel lezzetlerini sunan restoranıyla ilgi odağı olan Nabu Karaköy, açıldığı günden itibaren İstanbul’un gözde adreslerinden biri olmayı başardı. Sağladığı ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile alanında fark yaratan Nabu Karaköy, ağırladığı yerli–yabancı misafirlerine yaşattığı birinci sınıf konaklama ve lezzet deneyimleri kadar kendini sürekli yenileyen ve kalite anlayışını her zaman en üst çıtaya taşımaya özen gösteren kurum kültürü ile “TripAdvisor 2018 Mükemmellik Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Nabu Karaköy, 30 odalı butik otel tarafı ve enfes İtalyan lezzetlerine imza atan restoranıyla dikkat çekiyor.

Tatil yapılacak rotalar, en ideal konaklama adresleri, gezilecek ve yemek yenilecek yerler hakkında, dünya çapında gezginlerin yorumlarının yer aldığı ve halka açık jüriden oluşan TripAdvisor’ın Mükemmellik Sertifikası, gezginlerin ve site kullanıcılarının birebir yorumları ve değerlendirmeleri dikkate alınarak, kaliteli, sıra dışı ve kusursuz hizmet sunan işletmelere veriliyor.