SadeTatil.com ile Kaş-Kalkan’da bir başka tatil!

Sade Taşımacılık Ltd. Şti. Genel Müdürü Mehmet Yıldız, Kaş-Kalkan bölgesinde misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi yaşattıklarını söyledi.

Last Updated on 17 Haziran 2018 by Yaşar Çelik

Turizm cenneti Kaş-Kalkan bölgesinde Unlimited-Holidays (Tursab no:6865) ile havaalanı transferi, SadeTatil.com olarak da özel havuzlu villa kiralama ve alternatif tatil hizmeti verdiklerini belirten Sade Taşımacılık Ltd. Şti. Genel Müdürü Mehmet Yıldız, “Misafirlerimize unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatıyoruz” dedi.

Antalya’nın en önemli turizm merkezlerinden Kaş-Kalkan bölgesinde Unlimited-Holidays olarak havaalanı transferi, günlük turlar ve araç kiralama hizmeti verdiklerini belirten Mehmet Yıldız, “Kaş-Kalkan bölgesi, Türkiye’nin en güzel ve en iyi korunmuş bölgelerinden biridir. Sadece deniz ve güneş değil, kültür turizminin de çok güçlü olduğu Kalkan ve Kaş’ın çeşitli antik Likya şehirlerine yakın olması da tarih meraklılarının ilgisini çekmektedir. Ayrıca eşsiz coğrafyası bütün aktiviteleri (Dalış, dağ bisikleti, yürüyüş, paraşütle atlama, kano vb.) yapmaya oldukça elverişlidir.

Sadetatil.com, 15 yıllık turizm deneyimiyle Kaş-Kalkan bölgesinde farklı bir tatil yapmak isteyenlere kiralık özel havuzlu lüks villarla hizmet veriyor.

Unlimited-Holidays olarak yurt dışı ağrılıklı bir misafir profilimiz var. Anlaşmalı olduğumuz partnerlerimizin misafirlerini havaalanında karşılıyor ve son model lüks araçlarımızla konaklayacakları tesislere transfer ediyoruz. Konaklama süresince uzman arkadaşlarımız arzu eden misafirlerimiz için günlük aktiviteler ve turlar düzenliyor, kiralık araç ve danışmanlık hizmeti de veriyoruz” dedi.

ÖZEL HAVUZLU LÜKS VİLLAR

Sadetatil.com olarak da 15 yıllık turizm deneyimleriyle Kaş-Kalkan bölgesinde farklı bir tatil yapmak isteyenlere kiralık özel havuzlu lüks villarla hizmet verdiklerini ifade eden Yıldız, şunları söyledi: “Otelde değil de muhteşem manzaralı, özel havuzlu villalarımızda sıra dışı bir tatil yapmak isteyen misafirlerimize unutamayacakları bir tatil deneyimi yaşatıyoruz. Otellerin yoğunluğu, gürültüsü ve yemek sırasından kaçmak isteyen misafirlerimize isteğe göre yemyeşil orman içinde ya da sahile yakın bir bölgede eşyalı ve özel havuzlu muhafazakar villalarımız var. Misafirlerimiz sadece bavullarını alıp geliyor. Haftada bir personelimizce villaların temizliği yapılıyor. Villalarımızın çoğunu TL bazında kiraya verdiğimiz için döviz kurundaki artış bizi etkilemiyor. Misafirlerimizin yüzde 60’ı yerli, yüzde 40’ı ise yurt dışından geliyor.

Linda Beach Otel, 30 yıldır Kaş bölgesinde turizm sektörüne hizmet veriyor.

Ayrıca 30 yıldır Kaş bölgesinde turizm sektörüne hizmet veren Linda Otel ve Linda Beach Otel olmak üzere iki otelimiz de var. Aile işletmesi olarak bünyemizde bulunan iki otelimize sadetatil.com ve kaslindahotel.com adreslerinden ulaşılıp rezervasyon yaptırılabilir.

Sadetatil.com’un muhteşem deniz manzaralı, özel havuzlu kiralık lüks villaları.

“TÜRSAB BELGESİ ARANMALI!”

Sadetatil.com üzerinden binden fazla denize sıfır, beş yıldızlı ve butik otellerimizle, özel havuzlu villalarımız, her şey dahil konseptli tatil köylerimiz, Likya Yolu yürüyüşleri, tekne turlarımız, gözlerden uzak destinasyonlar (İtalya, Maldivler, Dubai) ve alternatif (Muhafazakar) tatil seçeneklerimizle misafirlerimiz yaptıkları tatillerden memnun kalıyor. İnternetten tatil araması yapanlar, mutlaka TÜRSAB Belgeli firmalardan rezervasyon yapmaya özen göstermeli. TÜRSAB Belgesi olmayan firmalardan satın alım yaparlarsa, mağdur olduklarında karşılarında muhatap bulamayabilirler”.