VIALAND PALACE Hotel, İsfanbul Holiday Home & Suites oldu

VIALAND PALACE Hotel'in ismi İsfanbul Holiday Home & Suites olarak değiştirildi.

Last Updated on 6 Haziran 2018 by Göksal Serdar

VIALAND PALACE Hotel Genel Müdürü M. Mutlu Özgüler, otellerinin ismini İsfanbul Holiday Home & Suites olarak değiştirdiklerini, işletme ve tüm kadronun ise aynı şekilde devam ettiğini söyledi.

Helen Otelcilik’in ilk otel işletmesi olan İstanbul’un Eyüpsultan ilçesindeki VIALAND PALACE Hotel’in ismi İsfanbul Holiday Home & Suites olarak değiştirildi. İsfanbul Holiday Home & Suites Genel Müdürü M. Mutlu Özgüler, “Vialand kompleksinin İsfanbul olarak marka değişikliğine gitmesi ile, biz de isim değişikliği gerçekleştirdik. Ancak işletme ve tüm kadro aynı şekilde yola devam ediyoruz” dedi.

İsfanbul Holiday Home & Suites Genel Müdürü M. Mutlu Özgüler

Dünyada ve Türkiye’de bir tema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İsfanbul Holiday Home & Suites, Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle Mayıs 2013’te açılmıştı.

Helen Otelcilik, Taksim Square Hotel’i de bünyesine kattı.

TAKSİM SQUARE HOTEL, HELEN OTELCİLİK BÜNYESİNE KATILDI

Öte yandan İsfanbul Holiday Home & Suites’in işletmecisi Helen Otelcilik, Taksim Square Hotel’i de bünyesine kattı. İsfanbul Holiday Home & Suites Genel Müdürü M. Mutlu Özgüler, “2014 senesinde Helen Otelcilik olarak yeni bir yapılanmaya gitmiştik ve İsfanbul Holiday Home & Suites ilk otel işletmemiz olmuştu. Kriz döneminde biraz askıya alsak da şu anda yeni oteller ile Türkiye pazarında büyümeye devam ediyoruz” dedi.