Alaçatı’nın yeni lezzet durağı ‘Baba Balık’ açıldı

Baba Balık, özgün balık, meze ve salata çeşitleri ile kendi müdavimlerini yaratmaya aday görünüyor.

Last Updated on 4 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

Alaçatı’da yeni açılan balık restoranı Baba Balık, özgün tatları, rahat atmosferi ve kaliteli servisi ile ön plana çıkıyor. Baba Balık’ın kurucu ortaklarından Aygün Cicibaş’ın, “Kendimiz yemediğimiz hiçbir ürünü müşterimize sunmuyoruz” dedi.

Alaçatı’nın gözde mekanlarından Club Baba Köyiçi’nde İzmirli işadamları Aygün Cicibaş, Melih Duralı, Ali Toyran ve Mahmut Kaya ortaklığında kurulan Baba Balık, özgün balık, meze ve salata çeşitleri ile kendi müdavimlerini yaratmaya aday görünüyor.

Baba Balık’ta doğal olmayan hiçbir malzemeyi kullanmıyor.

Enginarlı levrek sarma, beğendili deniz mahsulleri, marine edilmiş balık kebap, özel sunumuyla dikkat çeken kılçıksız levrek lokum gibi lezzetleriyle beğeni toplanayan Baba Balık doğal olmayan hiçbir malzemeyi kullanmıyor.

Baba Balık, özenli lezzetleri ve fiyat kalite dengesi ile beğeni topluyor.

Baba Balık’ın kurucu ortaklarından Aygün Cicibaş’ın, “Kendimiz yemediğimiz hiçbir ürünü müşterimize sunmuyoruz. Her gün balık halinden mevsimine uygun balıkları özenle seçiyoruz. Meyve ve sebzelerimizi pazardan kendimiz seçerek alıyoruz. Zeytinyağını Ayvalık’tan getiriyoruz. Mutfağımıza doğal olmayan hiçbir ürünü sokmuyoruz. Mayonezimizi bile kendimiz yapıyoruz.” sözleriyle anlattığı Baba Balık, samimi ve şık atmosferi, özenli lezzetleri, fiyat kalite dengesi ile beğeni topluyor.