İstanbul Marriott Şişli ekibine ödül yağmuru!

Marriott Zincirinin Türkiye’deki 5 ve Makedonya’daki bir otelinden sorumlu Gelirler Yönetimi Direktörü Emre Erdoğan ve İstanbul Marriott Hotel Şişli Pazarlama Müdür Yardımcısı Şeymah Osoy.

Last Updated on 3 Temmuz 2018 by Turizm Günlüğü

Geçtiğimiz sene farklı alanlarda gösterdikleri üstün performans sebebiyle ödül üstüne ödül alan İstanbul Marriott Hotel Şişli ekibinden Pazarlama Müdür Yardımcısı Şeymah Osoy Avrupa çapında “ELITE – Yılın Pazarlama ve Halkla İlişkiler Lideri”, Gelirler Yönetimi Direktörü Emre Erdoğan hem Avrupa’da hem de global de “ELITE – Yılın Gelirler Yönetimi Lideri” seçildi.

İstanbul Marriott Hotel Şişli Pazarlama Müdür Yardımcısı Şeymah Osoy ve Marriott Zincirinin Türkiye’deki 5 ve Makedonya’daki bir otelinden sorumlu Gelirler Yönetimi Direktörü Emre Erdoğan’ın yanı sıra Misafir deneyimlerinden sorumlu Odalar Müdürü Caner Togay, Avrupa Bölgesinde Marriott International “Misafir Deneyimi Oluşturmada Mükemmeliyetçilik” ödülünün sahibi oldu.

Avrupa Genel Müdür Ödülleri dalında Finansal Mükemmellik ve Yenilikçi Yaklaşımlarda Mükemmellik kategorilerinde de ödül alan Marriott Şişli tüm otel ekibinin özverili ve başarılı çalışmalarını gözler önünde taçlandırdı.