Türkiye’nin en lezzetli uygulaması GastroClub’den özel avantajlar!

Last Updated on 25 Nisan 2020 by Yaşar Çelik

Türkiye’de yeme-içme sektörünün en büyük sadakat platformu ve en geniş restoran ağı olan GastroClub, üyelerine 6 ilde 700’den fazla restoran, cafe ve beach club’de avantaj sağlıyor.

35 bin üyesine yılda 12 milyon TL’ye varan indirimler sunan GastroClub’ın genel üyeliğinin yanı sıra; Çeşme, Bodrum ve Antalya’nın en seçkin restoran, beach ve barlarında yüzde 50’ye varan indirimlerden sunan ‘Yaz Paketi’; GastroClub’ın bütün restoran ağında 48 saat boyunca dilediğiniz kadar indirimli ağırlanacağınız ‘Hesap Kurtaran’ ve 24 saatlik Çeşme Pass gibi farklı üyelik seçenekleri de bulunuyor.

GastroClub’ın 35 bini aşkın üyesi restoran harcamalarında yılda 12 milyon TL tasarruf sağlıyor. 2017 yılında üyelerine yılda ortalama 400 TL tasarruf sağlayan GastroClub’ın, yılda 5 bin TL’den fazla tasarruf yapan üyeleri de var!

Üyelerine tasarruf ve avantajlar sunarken, yeme içme sektöründeki işletmelere de yeni ve sadıkmüşteriler kazandıran GastroClub’ın; Türk Telekom, Diners Club International, Denizbank, Odeabank, Alternatif Bank ve Coca Cola gibi firmalarla iş ortaklıkları da bulunuyor.

Wagamama, Numnum, Köşebaşı, Krispy Kreme, Le Pain Quotidien, Chinese & Sushi Express, Punto, Bisquitte, Espressolab, TadındaAnadolu gibi yeme içme sektörünün büyük zincirleri de GastroClub üye işyerleri arasında.

AVANTAJLARDAN HERKES YARARLANABİLİYOR

GastroClub’ın lezzetli dünyasına katıldıktan sonra; GastroClub’ın anlaşmalı olduğu mekanları hemen keşfe başlayıp ve yüzde 10 – 50 arasında değişen indirim avantajlarından faydalanabilirsiniz. Üstelik mobil uygulama sayesinde bulunduğunuz yere en yakın GastroClub mekanlarını da hızlıca bulabilir, restoran hakkında bilgi alabilir, seçtiğiniz mekanlardaki GastroClub ayrıcalıklarını hemen öğrenebilirsiniz. GastroClub avantajlarından beraber yemek yediğiniz tüm arkadaşlarınız faydalanabilir, indirim toplam hesap üzerinden yapılır ve kartınızı sınırsız olarak kullanabilirsiniz!

Size yepyeni lezzet rotaları öneren GastroClub’ın anlaşmalı olduğu restoran,beach, cafe ve barlarda yüzde 50’ye varan indirimlerin, rezervasyon önceliği ve ikramlar gibi size özel ayrıcalıkların ve yeni bir mekan keşfetmenin tadını hemen çıkarmak için gastroclub.com.tr sitesini ziyaret edebilir veya GastroClub mobil uygulamasını indirebilirsiniz.