Bora Çakar, İstanbul Şişli YTK başkanlığı için aday

İzmir Delabor Turizm kurucusu ve ortağı, İstanbul Bordo Turizm (Yaycı Turizm) kurucusu ve sahibi Bora Çakır.

Last Updated on 14 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

Turizm sektörüne 26 yılını vermiş, İzmir ve İstanbul’da aktif Seyahat Acenteliği yapan, Türkiye turizmine “Bilimsel Turlar” kavramını katan Bora Çakar, Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İzmir’de Delabor Turizm kurucusu ve ortağı, İstanbul’da Bordo Turizm (Yaycı Turizm) kurucusu ve sahibi Bora Çakır’ın adaylığına ilişkin gazetemize gönderdiği açıklama şöyle:

“25 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen TÜRSAB Genel Kurulundaki Değişim rüzgarları esmeye devam ediyor Değişim Hareketi Liderlerinden biri olarak bu yolda aday olduğumu bildirmek istedim.

TÜRSAB Yöre Temsil Kurulları, Genel Merkezimiz ve siz kıymetli meslektaşlarımızın bağlarını güçlendirmek, Birliğimizin faaliyetlerinin etkin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için kurulmuştur. Doğal olarak diğer bir fonksiyonu da aynı yörede yer alan değerli meslektaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini birlikte ele alarak sektörümüze her türlü katkıyı sağlamak sorunlarımızın çözümünde aktif rol almak ve çözüm odaklı olmak ve gelecek her türlü eleştirileri sektörümüz lehine kullanmak sizlerle birlikte yola çıkmak, sizlerle birlikte bir tuğla da ben koymak istiyorum. Sektörümüze 26 yılını vermiş, İzmir ve İstanbul’da aktif Seyahat Acenteliği yapan Türkiye Turizmine Bilimsel Turlar kavramını katan bir meslektaşınız olarak sizlerle birlikte bir ses bir ışık olmak istiyorum. Şişli ve Kağıthane bölgesini kapsayan “İstanbul Şişli Yöre Temsil Kurulu” Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

Bölgemizde, sektörümüzün farklı elementlerini içinde barındıran meslektaşlarım ile 7 asil ve 7 kişilik yedek yönetim kurulu oluşturarak, 21 Temmuz 2018 Cumartesi günü, Fulya’da bulunan TÜRSAB Genel Merkezimizde gerçekleşecek olan Şişli- Kağıthane Yöresel Temsil Kurulu seçimi için sizleri davet ediyorum.

Aynı gün ekibimizi ve projelerimizi, paylaşmak siz değerli Yöre Acentelerimizin katkılarını birlikte sektörümüze yansıtmak, ve ortak bir paydada buluşmak için demokrasinin bir parçası seçme hakkınızı kullanmak için hep birlikte olalım .
Saygılarımla.”