‘TÜRSAB merkez binası icradan satışa çıkıyor’ haberine sert tepki!

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya
TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya

Last Updated on 31 Temmuz 2018 by Yaşar Çelik

‘TÜRSAB merkez binası icradan satışa çıkıyor’ şeklindeki haberlere çok sert tepki gösteren TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Utanmasalar sevinçten göbek atacaklar. Turizmde kırılan rekorları görmemezlikten gelip ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar” dedi.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, turizm sektörüyle ilgili yayın yapan bir internet sitesinde yayınlanan, ‘TÜRSAB’ın Beşiktaş’taki genel merkezi alacaklıların icra talebi üzerine 25 Eylül 2018’de İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Mezat Salonu’nda haraç-mezat satışa çıkacak’ şeklindeki habere çok sert tepki göstererek, “Utanmasalar sevinçten göbek atacaklar. Turizmde rekor üstüne rekor kırılırken bunları görmemezlikten gelip bu tür işlerle uğraşmak habercilik de değil, gazetecilik de” dedi.

Turizmgunlugu.com’a konuşan Bağlıkaya, TÜRSAB merkez binası icradan satışa çıkacağına dair kendisine ulaşan bir bilgi olmadığını ve yarın bu konuda detaylı bir inceleme yapacağını söyledi. Başaran Ulusoy yönetiminin yaptığı yanlışlardan dolayı TÜRSAB merkez binasının satışının söz konusu olabileceğini belirten Bağlıkaya, “Biz kulübede de olsa bu kurumu yönetiriz ancak bu şekilde kötü niyetli haber yapılması çok yanlış. Bunun haber değeri olmadığı gibi turizm sektöründe, “kime, ne faydası var”. Turizm sektörü rekor üstüne rekor kırarken bunları görmeyip bu tür işlerle uğraşılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Yarın detaylı bir incelemeden sonra durumun ne olduğuna bakacağız” diye konuştu.

“Ben olsam TÜRSAB binasını satmak değil, bir bina daha kazandırırdım”