Aşkın, tutkunun ve balayınızın mekânı: Alakapı Butik Otel

Alakapı Butik Otel, Alaçatı’nın cumbalı oda ve taş bina geleneğinin bir devamı.

Last Updated on 29 Ağustos 2018 by Göksal Serdar

Romantik bir balayı için rotanızı Alakapı Butik Otel’e çevirin. Konforlu ve ayrıcalıklı detayları, romantik dokunuşlara sahip farklı konseptli odaları, butik otellerin sunduğu “baş başalık” hissiyle dolu atmosferi ile Alakapı Butik Otel, Alaçatı’daki kırmızı kapılarını düşsel bir balayı için aralıyor.

Kırmızı kapıları düşsel ve romantik bir dünyaya açılan Alaçatı Alakapı Butik Otel, incelikli detayları empati yeteneği ile rahatlık, konfor, ferahlık ve mutluluk vermek üzere geliştirilmiş, masalsı bir alternatif. Alaçatı’nın cumbalı oda ve taş bina geleneğinin bir devamı olan otel, her türlü konfor ve zevkli mimari ayrıntı düşünülerek hizmet veriyor.

Alakapı Butik Otel’de bütün odaların kendi hikâyesine uygun isimleri var. Örneğin kırmızı renk ağırlıklı oda Babı Aşk olarak anılıyor ve balayı, yıldönümleri ya da aşk tazelemek isteyenler için buram buram tutku kokuyor.

Mis kokulu, çiçeklerle dopdolu bir bahçe

Alakapı Butik Otel’de her kapı ayrı bir mutluluğa ve huzura açılıyor. Otelin bahçesi alışılagelmiş butik otellerinkinden çok farklı; çılgın bir botaniğin içerisindeki her köşe ayrı bir hikâye barındırıyor. Bahçe, nilüfer, begonvil, ortanca ve yaseminlerle dolup taşıyor. Mis kokuları ve baştan çıkartıcı huzuru derin derin içinize çekeceksiniz!

Babı Aşk; balayı, yıldönümleri ya da aşk tazelemek isteyenler için buram buram tutku kokuyor.

Yatakları özel ve el yapımı, yastıkları 12 farklı çeşit, duvarları ses geçirmez

Alakapı’da yataklar standart otellerinkilerden daha büyük. Her odada, rahatınıza göre seçmeniz için 12 farklı yastık alternatifi var. Odaların iyi izolasyonu sayesinde yan taraftakilerin sesinden, ışık geçirmeyen özel üretim perdeleri sayesinde güneş ışığından rahatsız olmuyorsunuz.

Kahvaltıdan öte gurme sofrası…

Fiyatların kahvaltı dahil sunulduğu Alakapı Butik Otel’in bir diğer dilden dile konuşulma sebebi, övgü ve sevgi ile bahsedilen enfes kahvaltı sunumu… Kahvaltı masasındaki her ürün özenle seçiliyor ve taze, doğal, el yapımı olmasına özen gösteriliyor.

Konaklamak-yemek-dinlenmek-yüzmek ya gezmek?

Alakapı Butik Otel hizmetlerini kesintisiz ve sizi memnun etmeye odaklı verdiği için ücretli shuttle, Alaçatı hakkında bilgilendirme hizmeti ile önceden haber vermeniz halinde gitmek istediğiniz yerler, tercih ettiğiniz mutfaklara göre en iyi yönlendirmeler, rezervasyonlar ve programlar hazırlıyor.