Antalya’da Online Turizm Teknolojileri Sertifika Eğitim Programı gerçekleştirilecek

11-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan sertifika eğitim programına turizmde online teknolojiyi öğrenmek isteyen herkes katılım sağlayabilir.

Last Updated on 19 Eylül 2018 by Göksal Serdar

Akdeniz Üniversitesi bünyesinde bulunan Antalya Teknokonet’te Online Turizm Teknolojileri Sertifika Eğitim Programı gerçekleştirilecek.

Teknoloji turizmde hızlı bir şekilde ilerlemekte ve Türk turizmi de bu ilerlemeyi yakalamak hedefinde. Antalya Teknokent bünyesinde bulunan AdviceAl Academy tarafından Ekim ayı içerisinde turizmde online teknolojiyi öğrenmek isteyen herkes için bir sertifika programı yapılacak.

Toplamda 8 saat sürecek olan eğitim sonunda katılımcılar online teknolojiyi detaylı olarak öğrenecek, işleyiş hakkında bilgi sahibi olacak ve bu teknolojiyi yönetme becerisi kazanacaklar. Oteller çalışanlarını da bu eğitime yönlendirebilecek ve eğer isterlerse eğitimleri yerinde alabilecekler. 11-28 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan sertifika eğitim programına turizmde online teknolojiyi öğrenmek isteyen herkes katılım sağlayabilir.