Wish More Hotel, yeni sezonu ’90’lar Partisi’ ile açtı

Last Updated on 21 Eylül 2018 by Turizm Günlüğü

Wish More Hotel İstanbul, yeni sezonu etkinlik alanında düzenlediği 90’lar Partisi ile yaza veda ederek karşıladı. 

Eşsiz konumu, kusursuz hizmeti ve gelişmiş olanakları ile iş ya da tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan Wish More Hotel İstanbul, düzenlediği 90’lar Partisi ile yeni sezonun açılışını yaptı. Sektör paydaşları ve basından oluşan yaklaşık 550 davetli, Wish More Hotel İstanbul’un 90’lar konsepti ile dekore edilmiş terasında DJ Akın İshakoğlu’nun hazırladığı repertuvarla doyasıya eğlendi.

DJ Akın İshakoğlu’nun 90’lar şarkılarından derlediği performansıyla beraber Latin perküsyon, elektrogitar ve kemanın coşkulu ritimlerini birleştiren orkestranın sunduğu müzik ziyafeti, misafirleri adeta 90’lar atmosferine geri götürdü. Canlı performans ve DJ Akın İshakoğlu’nun seçkileriyle eğlenen misafirler, partide sahne alan dans grubuyla birlikte 90’ların şarkı ve danslarına eşlik ederek keyifli saatler geçirdiler.

Gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile öne çıkan Wish More Hotel İstanbul gece boyunca konuklarını, şeflerinin özel olarak hazırladığı ikramlarla ağırladı. Parti boyunca servis edilen meyve ve peynir çeşitleri, soğuk kanepeler, sıcak aperatifler, mini tatlılar ve farklı kokteyl seçenekleriyle misafirler tam bir ziyafet çekti.

DAKİKALAR İÇİNDE BİRÇOK YERE ULAŞIM

“Misafir etme tutkusuyla, daima…” sloganıyla faaliyet gösteren ve kentin önemli noktalarına kolayca ulaşım sağlayan bir konumda bulunan Wish More Hotel Istanbul, Kocatepe metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alırken, araçla da kentin ana ulaşım akslarına dakikalar içinde bağlanmak mümkün oluyor. Misafirler Atatürk Havalimanı, CNREXPO ve İstanbul Fuar Merkezi gibi noktalara, Maslak ve Şişli gibi iş merkezlerine, Taksim ve Tarihi Yarımada gibi kentin sembol bölgelerine 20 dakika gibi kısa süreler içinde rahatça ulaşabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali’ne bir kilometre olan otelin yanı başında ise Forum İstanbul AVM yer alıyor.