Uluslararası Otelciler Derneği’nden sektöre tanıtım!

Last Updated on 5 Kasım 2018 by Yaşar Çelik

Turizm sektörünün önde gelen temsilcileri ile bir araya gelen Uluslararası Otelciler Derneği (INTHA), lansman gecesinde kendini tanıttı.

Bünyesinde pek çok otel yöneticisi ve yatırımcısını barındıran İstanbul Otelciler Platformu’nun (İSTOTEP) dernekleşmeye giderek Uluslararası Otelciler Derneği (INTHA) adını almasının ardından ilk lansman gecesi gerçekleştirildi. INTHA; otel yöneticilerini ve yatırımcılarını sektörün paydaşlarını oluşturan dernek yöneticilerini ve sektörün önde gelen isimlerini 30 Ekim 2018 tarihinde İbis Styles İstanbul – Bomonti de gerçekleşen ilk lansman gecesinde bir araya getirdi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İbis Styles İstanbul Bomonti Genel Müdürü Orkun Avkan, otellerinin açılışı şerefine INTHA’ya ev sahipliği yaptıklarını bildirdi.Avkan, İbis markasından ve otellerinin stratejilerinden, kısa ve uzun vadedeki planlarından bahsederken, INTHA üyelerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Avkan’dan sonra söz alan INTHA Genel Sekreteri Cantekin Temizer de şöyle konuştu: “Globalleşen dünya genelinde; dernek standart ve prosedürlerinin belirlediği yetkiler çerçevesinde mesleki disiplinin sağlanması, mesleğin gelişimine ilişkin faaliyetler, konaklama işletmelerinin karşılaştıkları sorunların araştırılması, çözümü yönünde yapılan çalışmalar, derneğin hizmet kapsamı içinde yer alan önemli işlevler arasındadır. Turizm sektöründe yaşanan gelişmeler ve karşılaşılan sorunlara ilişkin tüm konuları, ilgili makamların dikkatine sunmak; bu konularda kamuoyunu bilgilendirmek de Uluslararası Otelciler Derneği temel amaçları arasında yer almaktadır.”

INTHA’nın Genel Başkanlığına Barış Türer seçilirken, Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Barış Türer (Genel Başkan)

İlker Karadağ (Başkan Yard. – Pazarlamadan Sorumlu)

Mert Bankacı (Başkan Yard. – Tanıtımdan Sorumlu)

Cantekin Temizer (Genel Sekreter)

Onur Demiralay (Yönetim Kurulu Üyesi)

Kenan Özkan (Yönetim Kurulu Üyesi)

İlknur Akarslan (Yönetim Kurulu Üyesi)