KAPTİD’den ÜSET Aşçılık Takımına tebrik ziyareti

Last Updated on 17 Kasım 2018 by Turizm Günlüğü

Türk ve dünya mutfağının ünlü şeflerini buluşturan “7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması” 7 – 10 Kasım 2018 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği ile ortaklaşa düzenlenen yarışmada ÜSET Aşçılık Takımı yarışmadan toplamda 20 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Yarışmaya Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi / Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET) / Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü – Aşçılık Programı da katılım gösterdi. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, Yönetim Kurulu Üyeleri Ragıp Özaltın, Cengiz Uzgören ve Yusuf Yiğitoğlu; ÜSET Aşçılık Takımı’nı tebrik amaçlı okullarında ziyaret ettiler.

KAPTİD’DEN ÖĞRENCİLERE DESTEK

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, “Öğrenci kardeşlerimi böylesi önemli bir yarışmada 20 adet madalya kazandıkları için kutluyorum” diyerek KAPTİD olarak daha aktif şekilde üniversite öğrencileri destekleme yolunda çalışmalar yapılacağını ve bu doğrultuda imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını ifade etti.

Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Osman Özer ise KAPTİD’e vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti ve “Umarım KAPTİD’in yaptığı bu sponsorluk başka STK’lara da örnek olur” temennisinde bulundu. Buluşma öğrencilerin yaptıkları kek ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.