Travel Turkey İzmir’e online kayıt olun, kapıda beklemeyin!

Last Updated on 30 Kasım 2018 by Yaşar Çelik

Bu yıl 6 – 8 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenecek 12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ne katılacak olan ziyaretçiler, online platformdan kayıt olarak ziyaretçi yaka kartlarını temin edebilecekler.

Aşağıdaki linkten kayıt olan ziyaretçi ya da katılımcılar, kayıt olurken kullandıkları mail adreslerine gelen PDF giriş kartını cep telefonlarına indirmeleri halinde fuar içinde rahatlıkla sorunsuz bir şekilde gezebilecekler.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan etkinliğe bin 284 katılımcı, 194 yabancı katılımcı, 36 katılımcı ülke, 44 bin 589 ziyaretçi, 63 ziyaretçi ülke, 200 uluslararası alıcı, 595 yerli satın alıcı iştirak ederek 8 bin 260 B2B görüşme yapılacak.

12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ne online platformdan yapılacak kayıt duyurusu şöyle:

“Değerli Travel Turkey İzmir 2018 Katılımcımız,

Aşağıda yer alan ücretsiz fuar giriş ziyaretçi kayıt newsletterımızı fuara davet etmek istediğiniz tüm müşterileriniz, partnerlerinizle paylaşırsanız (forwardlamanız yeterlidir), fuarı ziyaret etmek isteyenler resme tıklayarak ziyaretçi kayıt sayfamızdan kayıt olarak ziyaretçi yaka kartlarını temin edebilirler.”

Online kayıt olmak ve giriş kartınızı PDF şeklinde almak için tıklayın!

Travel Turkey İzmir, 6 Aralık’ta 12. kez kapılarını açacak