İşte FEST Travel 2019 Takvimi’ne seçilenler

Last Updated on 27 Aralık 2018 by Turizm Günlüğü

Her yıl FEST Travel Gezginlerinin gönderdiği fotoğraflardan oluşan, 16. FEST Travel Takvimi’nin fotoğrafları, İstanbul Fotoğraf Müzesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Seval tarafından belirlendi ve gezginler 5 bin TL’lik FEST Gezi Çeki’nin sahibi oldu.

33 yıldır yaz kış demeden FEST Travel’ın çabalarıyla Türkiye’de gerçek gezi kültürü Adım Adım İstanbul gezileriyle başlayıp, ardından Adım Adım Anadolu gezileri, Köşe Bucak Dünya gezileri hayata geçti. Bu gezilerde çekilen fotoğrafların paylaşımları ise göz doldurdu…

16 yıldır olduğu gibi FEST Travel 2019 Takvimi, gezginlerin gezip gördüğü yerlerde yaşadıkları anların belgelediği fotoğraflardan oluşturuldu.

FEST Travel 2019 Takvimi’ndeki fotoğraflar, İstanbul Fotoğraf Müzesi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Seval tarafından, yıl boyunca gezginlerin takvim için gönderdiği fotoğrafların arasından seçildi. Fotoğrafı seçilen gezginler FEST Travel gezilerinde kullanmak üzere 5 bin TL FEST Gezi Çeki’nin sahibi olmaya hak kazandı.

FEST Travel gezginleri önümüzdeki yılın takviminde olmaya hak kazanmak ve FEST Hediye Çeki kazanmak için şimdiden fotoğraflarını göndermeye başladı.