İstanbul Havalimanı için New York Times Square’de dev tanıtım

Last Updated on 14 Ocak 2019 by Turizm Günlüğü

The Financial Times, Wall Street Journal ve New York Times gibi büyük uluslararası gazetelerde tam sayfa ilan tanıtımı yapılan İstanbul Havalimanı, bu seferde açık hava reklamlarıyla gündeme geldi.

New York’un en işlek meydanlarından biri olan Times Square Meydanı’nda yer alan bir binaya giydirilen İstanbul Havalimanı ilanında “Seyahatin gelecekteki yolları: İstanbul Yeni Havalimanı” ifadelerine yer verildi.

airnewstimes.com’da yer alan habere göre konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İGA şirketinin Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, “Avrupa’nın en gözde noktalarından Londra’da Victoria ve Berlin Alexanderplatz meydanlarında ilan konsepti ile çalışmalar yaptık. Son olarak 7 Ocak 2019 tarihi itibariyle New York Times Square meydanında 2’si dijital olmak üzere 3 ayrı reklam kullanımı yaptık. Times Square’de havalimanın ödüllü hava trafik kontrol kulesi ile terminal binasından oluşan reklam kreatifini sergiliyoruz. 2 dev ekranda havalimanı ve İstanbul’un reklamı yapılıyor. Bir binaya da İstanbul Havalimanı’nın ilanı giydirildi. 3 Şubat’a kadar yeni havalimanımızın tanıtımları bu ünlü meydanda devam edecek” dedi.

İŞTE İSTANBUL HAVALİMANI İÇİN AÇIK HAVA İLAN KULLANIMLARININ TARİHLERİ

Londra – Victoria: 19 Kasım-2 Aralık/17 Aralık-30 Aralık 2018
Berlin – Alexanderplatz: 9 Kasım– 3 Aralık 2018
NY Times Square Tower: 7 Ocak-3 Şubat 2019

New York Times’ta verilen İstanbul Havalimanı ilanı tartışma yarattı