Operasyonlarına bir ilke imza atarak; yeniden başladı

Last Updated on 14 Ocak 2019 by Turizm Günlüğü

Antalya merkezli Prince Group yayımladığı açıklamayla tur operatörlüğüne geri döndüğünü açıkladı. Faaliyetlerine yeniden başlayan Prince Group; Rusya’nın önde gelen bankalarından Sberbank ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Konuya ilişkin ayrıntılar ve yayımlanan açıklama şöyle…

Otelcilik, taşımacılık ve tur operatörlüğünün yanı sıra birçok farklı alanda faaliyet gösteren Prince Group, askıya aldığı tur operatörlüğü alanındaki çalışmalarına yeniden başlama kararı aldı.

RUSYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

Tur operatörlüğü alanında Brisco Travel, On Travel, Evelina Travel, Go Adventure ve Privilegiya Otdyha markalarıyla hizmet veren Prince Group; Rusya’nın önde gelen bankalarından Sberbank ile önemli bir anlaşmaya vardı. Prince Group; 50 milyondan fazla müşteri potansiyeline sahip Sberbank ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında Rusya’da bir ilke imza atarak; kredi kartına taksitli satışlara başladı.

Prince Group, ilk aşamada Antalya için 250 bin, dünya çapında ise 500 binlik pax’ı hedeflediğini açıkladı.

Prince Group tarafından yapılan açıklama şu şekilde:    

PRINCE GROUP’UN TUR OPERATÖRLÜĞÜNE DÖNÜŞÜ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

B2C paketlerinin doğrudan satılması hedefi ile Prince Group bünyesindeki yazılım firmasının uzun zamandır yapmış olduğu özverili çalışmalarla hayata geçirdiği UNICORN, Rusya’nın en büyük bankası Sberbank ile daha önce kamuoyuna bilgisini verdiği partnerliği resmi olarak hayata geçirmiştir.

Arka planında Unique platformunu kullanarak güvenli ve hızlı bir şekilde internet üzerinden otel, tur, uçak ve transfer satın almaya sağlayan Unicorn cezbedici fiyat seçenekleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Web sitemiz unicorn.ru ile 7/24 Çağrı Destek hattıyla en hızlı ve en güvenilir tatil imkanını sağlamaktadır.

50 milyondan fazla müşteri potansiyeline sahip Sberbank ile gerçekleştirilen atılımla kredi kartına taksitli satışla Rusya’da bir ilke imza atarak turizm sektörüne yeni bir bakış açısı getirilmiştir. “Sberbank Online kullanan banka müşterileri bu hizmet için başvuru yapabilir. Sberbank, müşterilerine internet mağazalarından ürünleri satın almalarında uzaktan kredi almalarına izin verdiği” açıklamasını Sberbank resmi olarak duyurmuştur.

Yapılan önemli anlaşmalara Red Wings&Nordavia ile yapılan protokolde eklenmiştir. Yolcu transferinde anlaşmalara Red Wings&Nordavia ile anlaşılarak en güvenilir şekilde seyahat olanağı B2C programımızın bir parçası olacaktır. Antalya için 250 bin pax, dünya çapında ise 500 bin pax ile turizm camiasında yeni bir hareket ve canlılık yaşanacaktır.

Sektörlerinin en önemli temsilcileri ile imzalanan anlaşmalarla tur operatörlüğüne güçlü ve emin adımlarla dönmenin gururu ve mutluluğunu sizlerle paylaşmaktan onur duyar, hepimize başarılı bir yıl dileriz.

 Saygılarımızla