Demsaş otel projelerine değer katıyor

Demsaş Mutfak & Banyo İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk

Last Updated on 21 Ekim 2020 by Sahra Gülal

Başarılı geçmişiyle Türkiye’de sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ünlü banyo mutfak üreticisi Demsaş, son yıllarda içerisinde yer aldığı otel projeleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli mimarlık ofislerinden ArketipoDesign’ın mimari projesini, yapımını Koray İnşaat’ın gerçekleştirdiği SochiMarriott Hotel projesinde 51 adet süit oda mutfakları, Park Plaza Group’a ait Hırvatistan’da mobilya işleri olmak üzere Histria Pula projesi (380 oda) ve VerudelaResort (225 oda) otel projesine imza atan Demsaş, ulaştığı bu başarıyı müşteri odaklı ve verimliliği amaçlayan bir yönetim yaklaşımına borçlu.

“Mutfak ve banyo bir evin yaşam alanının merkezidir, kullanılan donanım ve malzemelerle kişinin hayat kalitesini yansıtmalıdır” düşüncesiyle hareket eden Demsaş; ürün yelpazesiyle her mekân ve bütçeye uygun çözümler sunuyor.

Marriott – Krasnaya Polyana Hotel (Rusya)

Her alana değer katıyor

20 bin üzerinde toplu konut ve perakende müşterisinin evini süslemenin yanı sıra önemli otel markalarının projelerini de yürüten Demsaş, tecrübeli mimar kadrosu ve bilgisayar destekli son teknoloji makineleri ile kişiye özel ve kurumsal bazda üretimler yaparak o alana değer katıyor.

Hırvatistan / Park Plaza Hotel

Projelere devam

Demsaş Mutfak & Banyo İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, Mutfak ve banyo üretiminde uzman olan Demsaş’ın kurulduğu yıldan bu yana birçok butik inşaatlarda ve yüksek adetli toplu projelerde yer aldığını belirterek otel ve konut projelerinde çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

Park Plaza – Verudela Resort (Hırvatistan)

Demsaş’ın geçmiş dönem projeleri olan Yapı Yatırım Gayrimenkul A.Ş.’ye ait Bostancı City ve Ofisim İstanbul projeleri, Nuhoğlu İnşaat’ın Küçükkuyu Port projesi, Mert İnşaat’a ait Beykoz Vadi Konakları projeleri, Ofton İnşaat’ın bulunan Elysium Garden, Elysium Life gibi prestijli projeleri tamamladıklarından bahseden Efe Ayçenk, son dönemde içerisinde yer aldıkları otel projelerini de şöyle aktarıyor:

Park Plaza – Histria Pula, 380 oda (Hırvatistan)

Beklentinin ötesinde hizmet

“Türkiye’nin en önemli mimarlık ofislerinden ArketipoDesign’ın mimari projesi, yapımını Koray İnşaat’ın gerçekleştirdiği SochiMarriott Hotel projesinde 51 adet süit oda mutfakları, Park Plaza Group’a ait Hırvatistan’da Histria Pula (380 oda), VerudelaResort (225 oda) mobilya işleri olmak üzere iki adet otel projesine imza attık. Tamamladığımız ve üstlendiğimiz yeni projeleri referans listesine ekleyerek günden güne büyümeye devam etmekteyiz. Konusunda uzman insan kaynağımız ile beklentinin ötesinde hizmet sunarak edinilen tecrübe, Demsaş’ın her türlü proje için doğru çözüm ortağı olmasını sağlamıştır.”

Yakın zamanda üretim hattındaki makinelerini yenileyerek kapasitesini yüzde 30 oranında arttıran ve aynı zamanda çok sayıda yurt içi/yurt dışı toplu konut ve otel projelerini üstlenmeye devam eden Demsaş, yeni modelleriyle hem sektöre katkılarını sürdürüyor hem de alanında emin adımlarla ilerliyor.

Gezginci ruhunuzun mutfaktaki adresi Demsaş