800 tur operatörüne Pullman Hotel’de görkemli gala

Last Updated on 3 Şubat 2019 by Turizm Günlüğü

TravelShop Turkey tarafından organize edilen EMITT Hosted Buyer Programının gala yemeği geçen sene olduğu gibi bu sene de Pullman Hotel’de gerçekleştirildi.

100’e yakın ülkeden 800’e yakın tur operatörünün katılım gösterdiği yemekte Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet, ISTTA Başkanı Yardımcısı Erol Turanlıoğlu, THY Nepal Müdürü Abdullah Tuncer Keçeci, Nepal DEİK Başkanı Mustafa Akıncılar ve TÜROFED Başkanı Osman Ayık yer aldı. Onur konuğu olarak Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya ağırlandı.

Hosted Buyer programının çok başarılı geçtiğini ve yorucu bir gün sonrasında, geçen sene olduğu gibi tekrardan Pullman Hotel‘de ‘Gala Yemeği’ için bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, bu sene de Hosted Buyer acentelerine Gala Yemeği sponsoru oldukları için Pullman Otel Genel Müdürü Saruhan Saraylı’ya teşekkürlerini sundu.

Ev sahibi olarak konuşma yapan Saruhan Saraylı ise otelinde 800 Hosted Buyer’ı ağırlamanın gururunu yaşadıklarını ve bu tür etkinliklere her zaman hazır olduklarını belirterek Murtaza Kalender’in çabalarının takdire şayan olduğunun altını çizdi.

TÜRKİYE EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR ÜLKE

ISTTA Başkanı Yardımcısı Erol Turanlıoğlu da “İstanbul Turizm Derneği” olarak bu önemli etkinlikte otellerinde 800 tur operatörünü misafir etmekten çok mutlu olduklarını ve ISTTA olarak tüm tanıtım faaliyetlerindeki tüm etkinliklere destek vereceklerini, davette söz alan diğer bir isim olan Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Onur Gözet ise Türkiye’nin coğrafi ve doğal güzellikler açısından dünyada eşi benzeri olmayan bir destinasyon olduğunu belirtti.

Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya ve TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

BÜYÜKELÇİ’DEN DESTEK

Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya kendilerini misafir ettikleri için TravelShop Turkey ve Pulman Hotel’e teşekkür ederek Hindistan pazarının çok büyük bir pazar olduğunu ve Hint Düğün & M.I.C.E gruplarının Türkiye’ye büyük ilgi duyduklarını, bu bağlamda kendilerinin de destekçi olduklarını dile getirdi.

 

Hindistan’dan gelen ünlü mankenlerinin eşliğinde bir defile organizasyonu da yapılan gecede Hosted Buyerlar için canlı müzik ve dj performansı gerçekleştirildi.

Organizasyonda mükemmel bir şova tanıklık eden davetliler geç saatlere kadar eğlenerek stres attılar.

 

EMITT’in ilk gününde 14 bine varan B2B görüşme