Hampton By Hilton Gaziantep’e 5 yıldızlı ödül

Last Updated on 9 Nisan 2019 by Turizm Günlüğü

Hampton By Hilton Gaziantep Otel, 2018 yılında sergilediği üstün performansla Hilton markasının kurucusu olan Conrad Hilton’un en prestijli ödülü olan “Connie Award”a layık görüldü.

Hampton By Hilton Gaziantep Otel, 2017 yılında da aldığı bu ödül ile birlikte başarısının tesadüf olmadığını ispat etti.

Gaziantep’te 2014 yılında misafirlerine kapılarını açan Hampton By Hilton, kurulduğu günden bu yana başta misafir memnuniyeti olmak üzere birçok alanda üstün performans sergileyerek başarılarına her dönem yenisini eklemeye devam ediyor.

Son olarak Hilton Worldwide tarafından Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde kurucu olan Conrad Hilton’un “2017-2018 yılı Connie Award” ödülünü kazanan Hampton By Hilton Gaziantep, bu alandaki en prestijli ödüle iki yıl üst üste layık görülmüş oldu.

Hampton By Hilton Gaziantep Genel Müdürü Murat Aktas

CİDDİ DENETLEMELERİN ARDINDAN…

Waldorf Astoria Hilton Lasvegasta 26 Mart 2019 gecesi düzenlenen ödül töreninde, ödülü otelin Genel Müdürü Murat Aktaş aldı. Hampton By Hilton Gaziantep Genel Müdürü Murat Aktas, finansal olarak bütün hedefleri tutturan, ciddi denetlemelerin ve akabinde misafirlerin verdiği oylar sonucunda böyle bir ödül kazanmanın gurur verici olduğunu belirtti.

“HER ALANDA BİZ DİYEBİLMENİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ”

“Hilton’un en prestijli ödülü olan bu ödülü iki yıl ülkemize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Misafirlerimize “hayır demeden önce bir daha düşün” prensibini otel genelinde uyguluyoruz. Ekip olarak kesinlikle bireysel düşünmüyor, her alanda “BİZ” diyebilmenin meyvelerini topluyoruz. Bu sebeple bu ödülü ekip arkadaşlarıma armağan ediyorum. Tüm ekip olarak uyguladığımız bu prensiplerle bölgede sürekli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kurulduğumuz günden buyana her yıl otelimizin gurur verici platformlarda yer alması ekip olarak yaptığımız işten ayrıca keyif almamızı sağlıyor.

KALICI BAŞARI SAĞLIYORUZ

Kapılarımızı açtığımız 2014 yılından buyana Türkiye genelindeki portföyümüzdeki en yüksek performansı sergilemeye devam ediyoruz. Misafir memnuniyetinin yanı sıra diğer tüm hedeflerin sürekli üzerine çıkarak kalıcı bir başarı sağlıyoruz. MB Holding çatısı altında olan otelimiz turizm sektöründe ciddi bir prestije ve pazar payına sahiptir.

DAHA BÜYÜK HEDEFLERE DOĞRU

Turizm sektörü 2017-2018 yılında ciddi sıkıntılar yaşadı. Tüm bu yaşananlara rağmen sektör içinde bu sıkıntılardan etkilenmeyen sayılı otellerden biriyiz. Buradan yola çıkarak 2019 yılında da Hampton by Hilton Gaziantep olarak verilen hedeflere ulaşacak ve daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz” dedi.