Annenize hediye edebileceğiniz birbirinden renkli tatil rotaları

Kapadokya

Last Updated on 13 Nisan 2019 by Yaşar Çelik

Çocukları ve sevdikleri için dur durak bilmeden çalışan, tüm yorgunluklarına karşın koşulsuz sevgi ve desteklerini daima hissettiren anneler, dinlenmeyi ve keyifli zaman geçirmeyi en fazla hak eden kişiler…

Bu yıl 12 Mayıs 2019, Pazar gününe tarihlenen Anneler Günü, annelerin tüm yılın yorgunluğunu atabilecekleri, sevdikleriyle keyifle yepyeni anılar biriktirebilecekleri mükemmel bir tatil fırsatı sunuyor. Türkiye’nin önde gelen turizm portalı tatilsepeti.com, bu özel günü daha da anlamlı hale getirmek isteyenlerin annelerine armağan edebilecekleri birbirinden keyifli seyahat rotalarını sıraladı…

Annelere termal otel konforu

Annenizi ruhen ve bedenen rahatlatmak için, onları doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunan termal otellerde konaklatmak oldukça cazip bir fikir. Dilerseniz siz de ona eşlik ederek SPA hizmetleri sunan otellerde ya da şifalı suları olan merkezlerde annenizle baş başa, keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Tatilsepeti’nin Yalova, Afyonkarahisar, Balıkesir, Bolu/Abant gibi termal bölgelerinde, gecelik kişi başı 56 TL’den başlayan fiyatlarla sunduğu otellerde anneler, bedeni rahatlatan masajlarla hem kendilerine iyi bakacak, hem de sevdikleriyle huzur dolu günler geçirecekler.

Yazı erken getirin

Sımsıcak sahillerde içini ısıtmak, bir an önce denize girmek isteyen annelere hediye edebileceğiniz en güzel tatillerden biri de Kıbrıs seyahati. Yazı özleyen anneler, Mayıs ayında deniz ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirler. Tatil Sepeti’nin kişi başı 99 TL’den başlayan fiyatlarla çok uygun otel seçenekleri ve uçaklı paketler sunduğu Kıbrıs‘ta anneler, başkent Lefkoşa’da farklı medeniyetlerin izini sürebilir, Girne limanında uzun yürüyüşlerin tadını çıkarabilir, Karpaz’dan Güzelyurt’a çevre beldeleri gezerek sakin ada hayatının tadını çıkarabilirler.

Açık hava müzesi anneleri ağırlıyor

Tatilsepeti’nin sunduğu uçaklı Kapadokya Turları, çiçeklenen Göreme Vadisi, masalları anımsatan Peri Bacaları, gökyüzünde süzülen rengarenk balonlarla macera sever anneleri adeta bir açık hava müzesinde gezdiriyor. Tatilsepeti’nin İstanbul, Ankara gibi farklı illerden hareket eden çok çeşitli hafta sonu turlarında %25 indirim fırsatı da sunularak kişi başı 389 TL’den başlayan fiyatlarla, annelerin Kapadokya‘nın güzelliklerinden en uygun koşullarla yararlanmaları sağlanıyor.

Ayvalık’tan Midilli’ye tatlı hayat

Bu özel günde annenizi, keyifli bir yurtdışı turuyla da şımartabilirsiniz. Ayvalık’ın şirin sokaklarından başlayıp Dolce Vita yani Tatlı Hayat adası olarak da adlandırılan Midilli’ye uzanan Tatilsepeti turları, erken rezervasyon avantajıyla kişi başı 454 TL gibi çok uygun fiyatlarla sunuluyor. Bu seyahatle anneler, Midilli’nin tarihi sokaklarını arşınlayıp adaya özgü kafe ve restoranlarda enfes Yunan mutfağının tadına vararak keyifli bir Anneler Günü yaşayacaklar.